Με αφορμή το The Pop Up Project OASIS, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη προσκάλεσαν Δημοσιογράφους, Bloggers και Instagrammers, όλες γένους θηλυκού, με σκοπό τη γυναικεία ενδυνάμωση.

1L5A5644 Ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στο Women Empowerment!

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, είχαν την ευκαιρία να υποδεχθούν τις γυναίκες του ΟΠΑΠ, σε ένα γεύμα αφιερωμένο στο women empowerment, και με επίτιμες προσκεκλημένες τις κυρίες Αλίκη Κοτζαμάνη, Media Communications Director, Νίκη Παλάντζα, Betting Product Director, Χαρά Γιαννικοπούλου, Retail Experience Specialist και Ουρανία Τερζή, Product Development Specialist, να γνωριστούν προσωπικά με τις εκπροσώπους του Τύπου, να δημιουργήσουν τα ομορφότερα πηγαδάκια μεταξύ τους, και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους για τη θέση της γυναίκας σε έναν “φαινομενικά” ανδροκρατούμενο χώρο, ενώ συγχρόνως, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα όσα απασχολούν τη γυναίκα του σήμερα.  

Νίκη Παλάvτζα Χαρά Γιαννικοπούλου Αλίκη Κοτζαμάνη Ουρανία Τερζή Τερέζα Γιακουμή 1 Ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στο Women Empowerment!
Νίκη Παλάvτζα, Χαρά Γιαννικοπούλου, Αλίκη Κοτζαμάνη, Ουρανία Τερζή, Τερέζα Γιακουμή

“Οι περισσότεροι από εμάς, όταν ακούμε ΟΠΑΠ σκεφτόμαστε τύχη, κέρδη, το ΤΖΟΚΕΡ και αλλά …  και σίγουρα σκεφτόμαστε ότι τα πρακτορεία και πιθανώς και η ίδια η εταιρεία να αποτελούν κυρίως ανδροκρατούμενους χώρους. Άλλωστε πόσες φορές δεν έχουμε δει άνδρες να παίζουν στοίχημα και να μιλάνε για μπάλα…  Προσωπικά είχα την ευκαιρία όμως, να δω ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο του ΟΠΑΠ. Μοντέρνο, σύγχρονο, κοντά στην κοινωνία και βεβαίως με πολλές γυναίκες… Γυναίκες που είναι υπεύθυνες για πολύ σημαντικά έργα και δραστηριότητες του ΟΠΑΠ. Για παράδειγμα, φανταζόσασταν ποτέ ότι επικεφαλής του Στοιχήματος ενός από τα κορυφαία προϊόντα του ΟΠΑΠ, είναι γυναίκα;  Ή ότι ο σχεδιασμός της διαφημιστικής προβολής μιας τόσο μεγάλης εταιρείας περνάει από γυναικεία χέρια;  Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι ένα από τα νέα και πιο υποσχόμενα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, το POWERSPIN, εξελίσσεται χάριν στο girl power;” είπαν οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project για τις καλεσμένες τους.

Μανώλης Σαυρακάκης Μαρία Μπεκατώρου Ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στο Women Empowerment!
Μανώλης Σταυρουλάκης, Μαρία Μπεκατώρου

“Τι σκέφτεσαι όταν ακούς ΟΠΑΠ; Εμένα πάντως δεν μου έρχονται στο νου μόνο αγώνες και στοιχηματισμός, μετά τη συνάντησή μου με τη Νίκη Παλάντζα και την Αλίκη Κοτζαμάνη” ήταν τα λόγια της Φαίης Μπέη και της Ιλεάνας Ισμυρίδη, κατά το τέλος της όμορφης αυτής συνάντησης, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι καλεσμένες μεταξύ άλλων έμαθαν για το POWERSPIN Combo, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των καταστημάτων ΟΠΑΠ, το οποίο είναι η εξελιγμένη μορφή του γνωστού POWERSPIN και  δεν διαθέτει πλέον μόνο έναν τροχό, αλλά τρεις.

1L5A5963 Ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στο Women Empowerment!
Ευφροσύνη Πολυζώη, Τερέζα Γιακουμή, Χαρά Γιαννικοπούλου

Μετά από αυτή τη συνάντηση, δεν θα μπορούσαμε παρά να επισκεφθούμε το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς μας για ζήσουμε από κοντά την εμπειρία διασκέδασης του POWERSPIN και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στους τυχερούς τροχούς του παιχνιδιού. 

1L5A5678 Ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στο Women Empowerment!
Δώρα Κατσικογιάννη, Έλενα Γαλύφα

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.