Στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, σε ένα υπέροχο bauhaus διαμέρισμα, σχεδιασμένο από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Κώστα Γουζέλη, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, φιλοξενείται πλέον το ατελιέ της σχεδιάστριας Εύης Γριντέλα, η οποία έχει ταυτιστεί με τα iconic shirt dresses που αναβαθμίζουν το γυναικείο στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

1281818 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ, ΕΥΗ ΓΡΙΝΤΕΛΑ

Αντλώντας έμπνευση από τη νέα συλλογή Spring Summer 2022, με τίτλο «The Poet’s Garden», που αποτελεί μια ωδή στα λουλούδια και τα all time classic patterns, όπως ρίγες, καρό και φλοράλ, το ατελιέ ήταν διακοσμημένο με σπάνια και όμορφα άνθη από το Eiko Flowers και μοναδικές πεόνιες από το Just Flowers.

1281879 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela

Το ρομαντικό, παρισινό σκηνικό του ατελιέ ολοκληρώθηκε μοναδικά με τις haute patisserie δημιουργίες από τα fresh που έδωσαν μια γλυκιά νότα στη βραδιά.

1281881 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela

Αγαπημένοι φίλοι της σχεδιάστριας, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, άνθρωποι της μόδας και της Τέχνης, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και θαύμασαν από κοντά τις νέες δημιουργίες, γιορτάζοντας παράλληλα τη σημαντική πορεία του brand Evi Grintela στο εξωτερικό.

1281819 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑ

Πέρα από τη νέα συλλογή, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά διαχρονικά κομμάτια παλαιότερων συλλογών, απολαμβάνοντας παράλληλα το ελληνικό, low alcohol wine spritzer Peleano, στη ροζέ και λευκή εκδοχή του.

1281820 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΒΑΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΘΩΝΑΙΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

1281831 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΩΜΑ

Λίγα λόγια για τη συλλογή «The Poet’s Garden»: Με έμπνευση από την κουλτούρα του πικνίκ της δεκαετίας του ’60, τα ελληνικά θεραπευτικά βότανα όπως θυμάρι, δεντρολίβανο, λεβάντα και χαμομήλι, βοτανικούς κήπους και ανθόκηπους με μιμόζες, κρίνους, βιολέτες και ανεμώνες, το brand Evi Grintela δημιουργεί τη φετινή συλλογή Spring Summer 2022, με τίτλο «The Poet’s Garden».

1281884 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela

F0A10E20 63E7 4421 BC97 E349F0695472 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

Πέρα από τα ευφάνταστα patterns που αγαπά η σχεδιάστρια, όπως ρίγες και καρό, σε αυτή τη συλλογή πρωταγωνιστούν τα φλοράλ μοτίβα, σχεδιασμένα exclusively για το brand στο Κόμο της Ιταλίας, τα οποία αναδεικνύονται μοναδικά μέσα από δροσερά φορέματα, πουκάμισα σε κλασική και cool-ανάλαφρη γραμμή, shirt matching sets, καθώς και ψάθινες καλοκαιρινές τσάντες για πρωινές εμφανίσεις.

1281875 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela

Οι αέρινες δημιουργίες Evi Grintela από βαμβακερό βουάλ, φίνα ποπλίνα και δαντέλα παντρεύονται με custom made prints και ρίγες και αποπνέουν θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση σε κάθε εμφάνιση.

1281821 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΟΣ

1281845 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

1281873 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΒΛΑΧΑΒΑ, ΕΥΑ ΒΛΑΧΑΒΑ

1281837 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

1281853 «The Poet’s Garden», η νέα συλλογή της Evi Grintela
ΕΥΗ ΓΡΙΝΤΕΛΑ

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.