Ο Nobu Matsuhisa δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το όνομά του έχει συνδεθεί άρρηκτα με την Japanese κουζίνα με peruvian επιρροές, πρωτοστατώντας μάλιστα στη δημιουργία αυτής της παγκόσμιας γαστρονομικής τάσης. 

112 Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Ο διάσημος Nobu θα επισκεφτεί τη χώρα μας τον Ιούνιο, με αφορμή το Nobu Food Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στα εστιατόρια Matsuhisa στην Αθήνα και τη Μύκονο.

dpoupalos Matsuhisa 13466 Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Στην Αθήνα, οι Matsuhisa Lovers θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, τα φημισμένα πιάτα του Nobu στην εμβληματική βεράντα του Matsuhisa Athens, απολαμβάνοντας παράλληλα signature cocktails στο ειδυλλιακό Umi Bar με τη μαγική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης. 

MATSUHISA INTERIOR 1 1920 Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Matsuhisa UMI Bar 3b Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Στη συνέχεια, το κοινό της Μυκόνου θα υποδεχθεί τον παγκοσμίου φήμης chef για μία μοναδική γαστρονομική εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου, στο Matsuhisa Mykonos, μέσα στο ανανεωμένο περιβάλλον του Belvedere Hotel, το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους στο Νησί των Ανέμων.

Matsuhisa 5 Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Το Matsuhisa Mykonos διανύει τον 19ο χρόνο λειτουργίας του και πρόκειται για το πρώτο open-air Matsuhisa στον κόσμο. Οι επισκέπτες θα μυηθούν στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας, απολαμβάνοντας την υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου που ολοκληρώνεται αρμονικά με τη φημισμένη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου. 

125 Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival στην Αθήνα και τη Μύκονο, ο chef Nobu θα βρίσκεται στα εστιατόρια για να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του, ενώ στο menu θα υπάρχουν special dishes με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές.

126 1 Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια μεγάλη οικογένεια με το Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel) και το Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel) ανήκουν και τα εστιατόρια Matsuhisa St. Moritz (Badrutt’s Palace Hotel), Matsuhisa Porto Cervo (Cala di Volpe Hotel), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental Hotel), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau–Raffles Hotel), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), καθώς και το πιο πρόσφατο Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), τα οποία επίσης συμμετέχουν στο Nobu Food Festival. 

191φ Ο Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο Nobu Food Festival 

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel), Βουλιαγμένη, τηλ. 210 896 0510

Matsuhisa Mykonos: Belvedere Hotel, Μύκονος, τηλ. 22890 27362.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.