Το Vibo Bistro έκανε την εμφάνισή του το περασμένο Σεπτέμβριο- και με την ιδιαίτερη αισθητική του,  αφού η πολύχρωμη οροφή του μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου,  έφερε τον αέρα ενός πραγματικού Bistrot, στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας!

DSC07514 Vibo Bistro ένα αληθινό all day στέκι με Vita Bona φιλοσοφία

Ο  Νίκος Σκρέμπος από την περίφημη Hytra δημιούργησε μια Vita Bona (ευ ζην) εμπειρία ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Για τους λάτρεις του καφέ, o leader Στέφανος Δωματιώτης της Create σε συνεργασία με την Taf, δημιούργησε το Vibo blend, έναν ιδιαίτερο καφέ με πλούσια γεύση και  έντονα αρώματα.

DSC25 Vibo Bistro ένα αληθινό all day στέκι με Vita Bona φιλοσοφία

Η ανανέωση συνεχίζεται στο νέο του μενού, που είναι σχεδιασμένο από τον γνωστό σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του comfort food, με  Μεσογειακές επιρροές, ακροβατώντας μεταξύ της γαλλικής, ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας.  

DSC09314 Vibo Bistro ένα αληθινό all day στέκι με Vita Bona φιλοσοφία

Επειδή, λοιπόν, η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας στο Vibo, με ένα αληθινό πρωινό και Vita bona διάθεση, επιλέγοντας μία από τις πρωινές επιλογές του μενού όπως τα signature αυγά στην Κοκοτιέρα με τριμμένη ντομάτα και γλυκιά γραβιέρα,  ή μία φριτάτα αγκινάρας με αυγά και εστραγκόν,  ένα  special γιαούρτι Μυτιλήνης Αδαλή με γκρανόλα και κυδωνόπαστο ή ένα καταπληκτικό σούπερ μπολ πρωτεΐνης με γάλα αμυγδάλου, χαρούπι, φυστικοβούτυρο για τους λάτρεις του ευ ζην και όχι μόνο!

DSC09121 Vibo Bistro ένα αληθινό all day στέκι με Vita Bona φιλοσοφία

Αντίστοιχα, οι  επιλογές που προσφέρει το νέο all day menu, είναι τόσο δελεαστικές που σε καλούν σε συνεχείς γευστικές δοκιμές πιάτων ανάλογα με τη διάθεση και την παρέα. Τι να πρώτο-δοκιμάσεις! Τα αφράτα και συνάμα τραγανά Flatbreads, τον γευστικό σολομό Delmonico, τις τηγανιτές αγκινάρες με πεκορίνο και γκρέιπφρουτ, το κοτόπουλο Gordon Blue που ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις, την κλασική Κοτολέτα Μιλανέζε ή τα φρυγανισμένα σέσκουλα με το μισοψημένο σκουμπρί και ταραμά!

DSC09187 Vibo Bistro ένα αληθινό all day στέκι με Vita Bona φιλοσοφία

Όλα τα παραπάνω τα απολαμβάνεις παρέα με ένα ποτήρι κρασί! O σομελιέ Δημήτρης Ζαχαριάς, θα σε βοηθήσει να επιλέξεις από την πλούσια λίστα κρασιών με ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

DSC07743 Vibo Bistro ένα αληθινό all day στέκι με Vita Bona φιλοσοφία

Τέλος, το ίδιο προσεγμένη είναι και high-end λίστα κοκτέιλ, με έντονη Ευ Ζην φιλοσοφία, καθώς όλες οι συνταγές είναι χωρίς ζάχαρη, κρύβουν γευστικές εκπλήξεις,  με τα χαρακτηριστικά Kombucha κοκτέιλ, ένας healthy πειρασμός, που θέλεις να δοκιμάσεις! 

Vibo Bistrot

Γρηγ. Λαμπράκη 16, Γλυφάδα 

Τηλ : 2108948202

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.