Στον φιλόξενο χώρο του Albion, συναντηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες εκπρόσωποι των media, με αφορμή τα τρία χρόνια του tzoker.gr

IMG 7502 Happy birthday Tzoker.gr

Στη διάρκεια του media gathering, οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ μας ενημέρωσαν για το tzoker.gr και για την εντυπωσιακή πορεία του αυτά τα τρία χρόνια, καθώς και για το εμπλουτισμένο περιεχόμενο και τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στο ολοκαίνουργιο tzoker.gr που βγήκε στον αέρα πριν από λίγες ημέρες. 

IMG 7904 Happy birthday Tzoker.gr

To tzoker.gr λανσαρίστηκε το 2019 και οι φίλοι του ΤΖΟΚΕΡ το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, αφού τους έδωσε τη δυνατότητα να καταθέτουν τα δελτία τους μέσω διαδικτύου απ’ όπου κι αν βρίσκονται. Πόσοι από εμάς αλήθεια, δεν δοκιμάσαμε την τύχη μας από την άνεση του καναπέ μας, τη ξαπλώστρα των διακοπών μας, μεταξύ δύο ραντεβού, από το laptop, το tablet ή το κινητό μας, παίζοντας ένα ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά. Και γιατί όχι; Αν σκεφτεί κανείς, ότι τα τρία χρόνια ζωής του, το tzoker.gr έχει αναδείξει 11 μεγάλους νικητές, οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει μοιράσει συνολικά 44 εκατομμύρια ευρώ στους online νικητές. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, έχουν κατατεθεί μέσω διακτύου περισσότερα από 25 εκατομμύρια δελτία ΤΖΟΚΕΡ!

IMG 7905 Happy birthday Tzoker.gr

Τι κάνει όμως το καινούργιο tzoker.gr διαφορετικό;

Το ολοκαίνουργιο tzoker.gr προσφέρει μια νέα ανανεωμένη εμπειρία.Το παιχνίδι γίνεται πιο διαδραστικό, διασκεδαστικό, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορου παιχνιδιού και αποκλειστικές online λειτουργίες.

IMG 7906 Happy birthday Tzoker.gr

Στο tzoker.gr οι παίκτες μπορούν, μεταξύ άλλων, να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής,  να επιλέξουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να επανακαταθέτουν το δελτίο τους με ένα κλικ, να βρίσκουν προσφορές και επιβραβεύσεις, να βλέπουν τα αποτελέσματα κληρώσεων ΤΖΟΚΕΡ.

IMG 7519 Happy birthday Tzoker.gr

IMG 7506 Happy birthday Tzoker.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο tzoker.gr  μπορείτε να βρείτε εδώ

IMG 7897 1 Happy birthday Tzoker.gr

Happy birthday tzoker.gr and good luck!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.