Το A Magic Cabinet συνεργάζεται με το Make-A-Wish  για ένα πασχαλινό κουτί-δώρο που κάνει τις ευχές πραγματικότητα!

Measter Ένα πασχαλινό κουτί - δώρο του A Magic Cabine για καλό σκοπό

Πιστό στο ραντεβού του με το ελληνικό Πάσχα, το A Magic Cabinet, η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, που προωθεί τους Έλληνες δημιουργούς και τα ελληνικά προϊόντα, έχει ετοιμάσει και φέτος μια μοναδική πρόταση για δώρο εορτών.

easterbox1 1 Ένα πασχαλινό κουτί - δώρο του A Magic Cabine για καλό σκοπό

Το limited-edition πασχαλινό κουτί-δώρο περιλαμβάνει ένα custom made χειροποίητο κεραμικό βάζο για το πασχαλινό τραπέζι, με την υπογραφή της γνωστής εταιρείας κεραμικών Υφή, μια συλλεκτική tote bag με ανοιξιάτικο διακοσμητικό μοτίβο, μίνι σοκολατένια αβγά Ésophy, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η παραδοσιακή λαμπάδα, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το εργαστήρι του πολύ δραστήριου Make-A-Wish / Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

MAW Ένα πασχαλινό κουτί - δώρο του A Magic Cabine για καλό σκοπό

Το Make-A-Wish, όπως είναι γνωστό, εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν άλλωστε ότι όταν μια βαθιά επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα, τα παιδιά μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της κατάστασής τους.

Ένα πασχαλινό κουτί - δώρο του A Magic Cabine για καλό σκοπό

Με αυτή τη συνεργασία, το A Magic Cabinet συνεισφέρει με χαρά στους σκοπούς του Make-A-Wish, αποδίδοντας μέρος των εσόδων για να γίνουν οι ευχές πραγματικότητα.

Βρείτε το Easter Box σε περιορισμένα τεμάχια στο e-shop του A Magic Cabinet.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.