Η Αθηναϊκή ζωή ανανεώνεται με την άφιξη του Lighthouse Athens της οικογένειας Brown Hotels. 220 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που συνδυάζουν την baroque αισθητική με μοντέρνες urban πινελιές, συνθέτοντας ένα άκρως πρωτοποριακό design.

bar1 Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό

Το νέο ξενοδοχείο, αποτελεί must-visit προορισμό για τους local εξερευνητές, όσο και για τους τουρίστες, διαθέτει All day café bar-restaurant στον 1ο όροφο με θέα το νέο σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, Rooftop Bar-Restaurant στο 10ο όροφο με πισίνα και πανοραμική θέα της Αθήνας, καθώς και Meeting rooms για τους business ταξιδιώτες.

rooftop pool1 Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό

Ο νέος χώρος, θα αποτελέσει πόλο έλξης και για τους fitness & wellness afficionados, καθώς διαθέτει σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αλλά και ένα από τα πιο απολαυστικά spa της πόλης.

Lighthouseview Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό

Το κτήριο του Lighthouse Athens είναι εμβληματικό και αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου La Mirage, με την υπογραφή του Σταύρου Πέππα από το αρχιτεκτονικό γραφείο SP Architect & Partners. Στο ξενοδοχείο κυριαρχούν οι φιλόξενες αποχρώσεις του μπλε και πράσινου, ενώ τη διαφορά κάνουν οι χαρακτηριστικές πινελιές των μαύρων και χρυσών λεπτομερειών, τα μαρμάρινα και μπρούτζινα στοιχεία, οι πολυέλαιοι, οι βελούδινοι καναπέδες και οι καθρέπτες. 

Lighthouse3 Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό

Με την άφιξη του Lighthouse Athens, η Brown Hotels συμβάλλει δυναμικά στην αναβίωση της αίγλης της Ομόνοιας και την ανάπτυξη της περιοχής και μέσα στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσει και το πολύαναμενόμενο underground club, που υπόσχεται να περάσει την διασκέδαση σε καινούργια επίπεδα.

Lighthouse Athens1 Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό

Μέσα στο 2022, ο ξενοδοχειακός Όμιλος θα εγκαινιάσει ακόμα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα τα:  Brown Spices, Domino House και House Sans Rival, ενώ αναμένεται να εγκαινιαστούν και τα πρώτα resorts της αλυσίδας στην Κόρινθο, Χαλκίδα, Ερέτρια, Κέρκυρα και Χανιά.

  • Lighthouse2 Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό
  • room Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό
  • Lighthouse1 Tο Lighthouse Athens άνοιξε τις πόρτες στο κοινό

Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 40 ξενοδοχεία και resorts, τα όποια βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης. 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.