Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου! Πολύ κλισέ, αλλά και πολύ αληθινό! Γι΄αυτό η σωστή περιποίησή τους και το κατάλληλο μακιγιάζ, έχουν μεγάλη σημασία για την εμφάνισή μας. 

2AC4CD57 9E90 4EC4 BF56 7A64D66B2205 Τα μυστικά για υπέροχα φρύδια

Η αγαπημένη μου Λόλα Ντόκα, National Brows & Beauty Authority for Benefit Cosmetics Greece, μας δίνει συμβουλές για να έχουμε φυσικά και καλοσχηματισμένα φρύδια.

23535F6D 3D0F 4D97 9B4B 2BDF6AB8D390 Τα μυστικά για υπέροχα φρύδια

Ποιά είναι τα μυστικά για καλοσχηματισμένα, φυσικά και πλούσια φρύδια;

Πρέπει να λαμβάνουμε πάντα υπόψιν το φυσικό / αρχικό μας σχήμα. Δεν αφαιρούμε «αυθαίρετα» τριχούλες… στηριζόμαστε στο σχήμα και στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας για την αρχή, το τόξο και το τέλος του φρυδιού (Brow Mapping). Ακόμα μεγάλη βοήθεια προσφέρουν και τα προϊόντα για θρέψη και ενδυνάμωση των φρυδιών, όπως το Browvo conditioning primer της Benefit cosmetics Greece.

Υπάρχει μόδα στα φρύδια, κι αν ναι ποιά είναι η κυρίαρχη τάση του 2022;

Τα φαρδιά φυσικά φρύδια είναι η καινούργια λατρεία! Η ευκολία στη συντήρηση, καθώς και η ευκολία στο μακιγιάζ τους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της τάσης ειδικά τώρα που φοράμε μάσκες! Το έντονο «ινσταγκραμικό» μακιγιάζ αντικαταστάθηκε από ανορθωμένες τρίχες και φυσικό έως ελάχιστο μακιγιάζ. Γι’ αυτό τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια είναι τα διάφανα τζελ, τα τζελ με χρώμα και τα μολύβια με λεπτή μύτη!

IMG 4706 Τα μυστικά για υπέροχα φρύδια

Ποιά είναι η διαδικασία που εφαρμόζετε στα Brow Bars της Benefit στα καταστήματα Sephora για αψεγάδιαστα φρύδια;

Τα Brow Bars της Benefit Cosmetics Greece βρίσκονται αποκλειστικά μέσα σε καταστήματα Sephora. Εκεί θα βρείτε και τις Brow Bar Experts οι οποίες είναι προσεκτικά εκπαιδευμένες για να μεταμορφώσουν τα φρύδια σας! Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι η ημιμόνιμη βαφή φρυδιών που γεμίζει και τονίζει φυσικά τα φρύδια με διάρκεια περίπου 3 εβδομάδες, η αποτρίχωση και ο σχηματισμός με κερί και τσιμπιδάκι καθώς και αποτρίχωση άνω χείλους. 

IMG 4712 Τα μυστικά για υπέροχα φρύδια

Ποιά είναι τα προϊόντα του brand που προτείνεις, για να μπορούμε και μόνες μας να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα;

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε και τις ανάγκες των φρυδιών μας, επιλέγουμε και τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ … Τα δικά μου αγαπημένα αυτή τη περίοδο είναι το 24hs Brow Setter, το Gimme Brow+ και το Precisely, my brow pencil. Με το διάφανο τζελ  24hs brow setter, σταθεροποιούμε τις τρίχες των φρυδιών χωρίς να «κοκαλώνουν» και να ασπρίζουν. Με το τζελ με χρώμα και μικροϊνες,  gimme brow + μπορούμε να πετύχουμε ένα φυσικό και σούπερ γρήγορο αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη ευκολία που μπορούμε να έχουμε. Και τέλος, με το ultra λεπτό και αδιάβροχο μολύβι Precisely, my brow pencil  μπορούμε να γεμίσουμε τα φρύδια μας ζωγραφίζοντας λεπτές, σαν τριχούλες γραμμές και το αποτέλεσμα να συνεχίσει να φαίνεται απόλυτα φυσικό!

IMG 4924 Τα μυστικά για υπέροχα φρύδια

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και Sephora.gr 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.