Το αγαπημένο προϊόν όλων των γυναικών! Το Prime Renewing Pack της Valmont είναι συνώνυμο της ομορφιάς και της πολυτέλειας. Ένα σύμβολο περιποίησης της επιδερμίδας που λειαίνει τα σημάδια της γήρανσης, την κούραση και τις λεπτές γραμμές. 

Valmont Γνωρίστε την best seller κρέμα προσώπου της Valmont που λειτουργεί καλύτερα και από Photoshop

Λειτουργεί σαν μαγικό ραβδί αφού δρα δύο φορές πιο γρήγορα από τη Retinol (Vit A), χαρίζοντας  φωτεινή, αναζωογονημένη επιδερμίδα, σαν να έχει γίνει retouch με Photoshop! Το μυστικό κρύβεται στη μοναδική του φόρμουλα που συνδυάζει επιδέξια τo Τριπλό DNA* της Valmont, το RNA** σε λιποσώματα και ένα αντιγηραντικό κοκτέιλ πεπτιδίων, με ακατέργαστο εκχύλισμα τζίνσεγκ. Τα πεπτίδια βοηθούν στη σύνθεση του κολλαγόνου με σκοπό μακροπρόθεσμα την αναδόμηση του δέρματος. Επιπλέον, η φόρμουλα του Prime Renewing Pack περιέχει διοξείδιο τιτανίου που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και χαρίζει λάμψη, urea*** που δεσμεύει την υγρασία μέσα στα κύτταρα και γαλακτικό μενθύλιο που δίνει αναζωογονητική αίσθηση και μια απολαυστική δροσιά, όπως μία βόλτα στο βουνό. Το αποτέλεσμα; Το δέρμα φαίνεται λαμπερό, η επιδερμίδα λειαίνεται, οι ρυτίδες μειώνονται και η υφή του προσώπου αποκτά βελούδινη αίσθηση.

πριμε Γνωρίστε την best seller κρέμα προσώπου της Valmont που λειτουργεί καλύτερα και από Photoshop

Πρόκειται για παγκόσμιο best seller της Valmont, καθώς κάθε δύο λεπτά  πωλείται μία συσκευασία στον κόσμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους ανάλογα με τις προτιμήσεις της κάθε γυναίκας. Το πρωί ως λεπτή στρώση πέντε λεπτά πριν το μακιγιάζ, είκοσι λεπτά πριν από τις βραδινές εξόδους εφαρμόζεται ως πλούσια στρώση για λάμψη ενώ μπορεί να φορεθεί κανονικά και κατά τη διάρκεια της νύχτας ως μάσκα.

image002 Γνωρίστε την best seller κρέμα προσώπου της Valmont που λειτουργεί καλύτερα και από Photoshop

Το Prime Renewing Pack χαρακτηρίζεται και ως Μάσκα Ευτυχίας καθώς η λάμψη που προσδίδει στα πρόσωπα των γυναικών τις κάνει να νιώθουν χαρούμενες, γεμάτες από αυτοπεποίθηση.  Για συμπλήρωση του Prime Renewing Pack, η Valmont προσφέρει τη σειρά ENERGY, που διαθέτει μια ευρεία  γκάμα καθημερινών λύσεων για την αντιμετώπιση των ρυτίδων που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου. 

Διαθέσιμο στο: 

  • Boutique Valmont στο ξενοδοχείο King George
  • Valmont corner στο Attica city link
  • On line στο e-shop www.atticabeauty.gr  
  • Orloff Day Spa at Life Gallery, Εκάλη
  • Theoxenia Palace, Κηφισιά

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.