Τη φετινή σεζόν, το Μακιγιάζ Dior παρουσιάζει ένα νέο απαραίτητο εργαλείο κατευθείαν από τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας του Dior για γρήγορη φροντίδα και προετοιμασία των ματιών πριν από το μακιγιάζ: τα Eye Reviver Patches. Αυτό το σετ επιθεμάτων συνοδεύεται από έναν ορό ματιών και μαζί, δημιουργούν ένα εξειδικευμένο δίδυμο για λαμπερά και φωτεινά μάτια. Τα επιθέματα ματιών είναι ένα αξεσουάρ περιποίησης και ομορφιάς που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση. 

DIOR PATCHES 010 0227 Ξεκούραστο βλέμμα με τα Eye Reviver Patches του Dior

Τα Eye Reviver Patches λειαίνουν και ξυπνούν την περιοχή των ματιών, αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο, για να προετοιμάζετε και να φωτίζετε τα μάτια σας πριν από το μακιγιάζ. Αυτά τα επιθέματα ματιών συνδυάζονται με τον ορό ματιών Capture Totale Super Potent Eye Serum. Όταν εφαρμόζεται στην περιοχή των ματιών, η δροσερή υφή γαλακτώματος του ορού απορροφάται και αφομοιώνεται άμεσα από το δέρμα. 

Εμπνευσμένη από την εξειδίκευση του Dior στην επιστήμη των λουλουδιών, η σύνθεση με συστατικά 92% φυσικής προέλευσης απελευθερώνει όλη τη δύναμή της, αφήνοντας τα μάτια ξεκούραστα και γεμάτα νεανική λάμψη. 

PATCHS Ξεκούραστο βλέμμα με τα Eye Reviver Patches του Dior

Τα επιθέματα ματιών αποκαλύπτουν όλη την αποτελεσματικότητά τους όταν συνδυάζονται με τον ορό ματιών. Αφού εφαρμοστούν κάτω από τα μάτια για 10 λεπτά, προσφέρουν πραγματικά και άμεσα αποτελέσματα: δραστική ενυδάτωση σε συνδυασμό με άμεση ενίσχυση της λάμψης. Αναζωογονημένα και ξεκούραστα, τα μάτια δείχνουν φωτεινά. 

Τα Eye Reviver Patches είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στo ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora.gr. 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.