Για πρώτη φορά, η Swarovski παρουσιάζει ένα αυτόματο ρολόι στη γυναικεία συλλογή ρολογιών, το Crystalline Hours, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία και η ακρίβεια μπορούν να αποδοθούν με θηλυκότητα. Το ρολόι, το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με τον κορυφαίο σχεδιαστή Eric Giroud, διαθέτει όμορφες καμπύλες και πομπέ κάσα,  στολισμένη  με  περίπου  4.000  μικροσκοπικά  πολυεδρικά κρύσταλλα που αστράφτουν με την κίνηση του καρπού.


image

Αντλώντας  έμπνευση  από  τα  ρολόγια  της  δεκαετίας  του  ‘40,  το εκλεπτυσμένο  και κομψό Crystalline Hours είναι μια τολμηρή επιλογή για ρολόι που μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως μια σπορ εμφάνιση ή να συμπληρώσει ιδανικά ένα πολυτελές επίσημο σύνολο, συνθέτοντας ένα τολμηρό στυλ σε κάθε περίπτωση.

image
image

Διατίθεται με:

Λευκό δερμάτινο λουράκι με ανάγλυφο  «κροκό» μοτίβο και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι που περιέχει 4.000 διαφανή κρύσταλλα ή με μαύρο δερμάτινο  λουράκι  με  ανάγλυφο «κροκό» μοτίβο  και  κάσα  από ανοξείδωτο ατσάλι και επικάλυψη σε απόχρωση ροζ χρυσού που περιέχει 4.000 διαφανή μαύρα κρύσταλλα.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.