Tο Kalesma Mykonos ξεχώρισε στα 100% Hotel Design Awards, καθώς τιμήθηκε με δύο βραβεία για την ανεπανάληπτη αισθητική και το απαράμιλλο design του. Με την εμπιστοσύνη του κοινού αλλά και της επιτροπής των βραβείων, το ξενοδοχείο βραβεύτηκε για το Καλύτερο Δωµάτιο / Μπάνιο & για το Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception.

Kalesma Mykonos Generic Hotel Photo Sunset Hotel Kalesma Mykonos

Το όραμα των ιδιοκτητών δεν θα είχε πάρει σάρκα και οστά χωρίς την υπογραφή των K-Studio και του Βαγγέλη Μπόνιου του Studio Bonarchi, οι οποίοι πέτυχαν την αρμονική συνύπαρξη της φυσικότητας με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Φυσικά υλικά που ενισχύουν την εικόνα του παραδοσιακού οικισμού, με κυρίαρχο το μασίφ ξύλο, το μάρμαρο, την πέτρα, αλλά και το ξύλο της καστανιάς από το Άγιο Όρος, δημιουργούν ένα μέρος γεμάτο ενέργεια και αναζωογονητικές δονήσεις, ενώ τα λινά υφάσματα, οι ανεπεξέργαστες υφές και η αίσθηση της ανεπιτήδευτης εσωτερικής διακόσμησης χαρίζουν στον επισκέπτη ένα πολυτελές ησυχαστήριο. 

Kalesma Mykonos Lounge Fireplace Hotel Kalesma Mykonos

Η αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη διακεκριμένη ελληνική εταιρεία σχεδιασμού K-Studio, υπεύθυνη για το high-end ελληνικό εστιατόριο OPSO στο Λονδίνο και το ολοκαίνουργιο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Το K-Studio ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση και το έργο τους είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική, ενσωματώνοντας στοιχεία της Ελλάδας σε ένα σύγχρονο πλαίσιο. 

Kalesma Mykonos Reception Rick Owens Sofa Hotel Kalesma Mykonos

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί από τον Βαγγέλη Μπόνιο, του Studio Bonarchi, ο οποίος είχε αναλάβει και τα αθηναϊκά hotspots Pere Ubu και Sea Spice.

Kalesma Mykonos Hotel Kalesma Mykonos

Το στιλ του Studio Bonarchi είναι εκλεπτυσμένο και μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα και διαχρονικό, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών. Η προσέγγισή του δίνει προτεραιότητα στην άνεση λαμβάνοντας υπόψη και την τελευταία λεπτομέρεια στον χώρο. 

Kalesma Suite Sea View Bathtub Hotel Kalesma Mykonos

Το Kalesma Mykonos αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ξενοδοχεία σε διεθνές επίπεδο τόσο για το interior design και τη συνολική αρχιτεκτονική του αλλά και για την αυθεντική εμπειρία μυκονιάτικης φιλοξενίας που προσφέρει στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Kalesma Mykonos Reception Entrance Hotel Kalesma Mykonos

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που ελληνικές ιδιωτικές διοργανώσεις όπως τα βραβεία 100% Hotel Design Awards, στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική πρωτοβουλία στον τουρισμό, αναδεικνύοντας ένα ξενοδοχείο όπως το Kalesma Mykonos που πραγματικά ξεχωρίζει. 

Kalesma Mykonos Pool Hotel Kalesma Mykonos

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.