Η συλλογή Archive by Alexa φέρνει κοντά το σύγχρονο icon του βρετανικού στυλ, την Alexa Chung, με ένα Brand ορόσημο της Βρετανικής μόδας, τα Marks & Spencer.


image

Πρόκειται για μία συνεργασία βασισμένη σε μια μοναδική προσέγγιση. Η Alexa και η ομάδα σχεδιαστών των M&S ξεκίνησαν ένα ταξίδι επαναπροσδιορισμού, αξιοποιώντας τα πλούσια και εκτενή Αρχεία των M&S που βρίσκονται στην πόλη Leeds*, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

image

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της νέας συλλογής και στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό media event στο The Image Gallery, όπου αρχισυντάκτες και fashion editors από τα μεγαλύτερα μέσα, καθώς και δημοφιλείς fashion και lifestyle bloggers είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά τα μοναδικά κομμάτια της πολυαναμενόμενης συλλογής, να τα δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν.

image

image
image
image
image
image

Η συλλογή Archive By Alexa, αποτελείται από 26 κομμάτια.

image
image

Περιλαμβάνει κομμάτια από το 1940 έως το 2000. Από διαχρονικά κομμάτια, όπως η καπαρντίνα Frances σε luxe olive χρώμα, βασισμένη σε αυθεντική καμπαρντίνα του 1950, μέχρι πιο ιδιαίτερα statement κομμάτια, όπως το φόρεμα Eliza με paisley print, μία επαναπροσδιορισμένη ποδιά από την δεκαετία του πενήντα. Όλες οι δημιουργίες της συλλογής αποπνέουν μία πλούσια και εκλεπτυσμένη αισθητική με έντονο το συναίσθημα της νοσταλγίας.

Διατίθεται σε 8 επιλεγμένα καταστήματα.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.