Tο Factory Outlet που βρίσκεται στο Εμπορικό Πάρκο του Αεροδρομίου προσκάλεσε πριν λίγες ημέρες εκπροσώπους των media και digital influencers, προκειμένου να γίνουν «νονοί» για μια ημέρα.


image
image

Μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα και αφού γευμάτισαν στο Factory Bistro, οι προσκεκλημένοι ανακάλυψαν μετά από κλήρωση τα ονόματα από τα «βαφτιστήρια» τους, παιδιά που φιλοξενεί η Κιβωτός του Κόσμου.

image

Οι πασχαλινές λαμπάδες, δημιουργία της Wrap by Pouc, έφεραν η καθεμία τα ονόματα των παιδιών και υπέροχες ζωγραφιές, ενώ οι «νονοί» τις διακόσμησαν με πολύχρωμες χάντρες. Στη συνέχεια, ο κάθε «νονός» επέλεξε δώρα για τα βαφτιστήρια του, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και παπούτσια που φιλοξενεί το παιδικό τμήμα του Factory Outlet.

image

.

image

.

image
image
image
image

.

image

.

image

.

image

.

image

.

image

.

image

Λίγες ημέρες μετά, στελέχη του Ομίλου FF Group παρέδωσαν τα δώρα και τις λαμπάδες στην Κιβωτό του Κόσμου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον ξενώνα του Οργανισμού. Εκεί, τα παιδιά παρέλαβαν τις πασχαλινές τους λαμπάδες και τα δώρα τους, εκφράζοντας τη χαρά τους μέσα από μια γιορτή και τραγούδια που είχαν προετοιμάσει με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.

image

.

image

.

image

Από τις σακούλες με τα δώρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Πασχαλινά Αυγά του Factory Outlet, μια γλυκιά έκπληξη που τείνει να γίνει θεσμός. Τα Easter-ia Eggs, γιορτάζουν το φετινό Πάσχα, κρύβοντας μοναδικά δώρα. Το ίδιο πασχαλινό κλίμα επικρατεί και στο ηλεκτρονικό κατάστημα factoryoutlet.gr, όπου με κάθε αγορά δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κερδίσουν ένα από τα μοναδικά δώρα που κρύβονται μέσα στα σοκολατένια αυγά του Factory Outlet.

image

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.