Η νέα συλλογή MITOS Swimwear για το καλοκαίρι του 2016 ονομάστηκε MANIFESTO και σκοπό έχει να ταξιδέψει τις απανταχού #mitoslovers κάτω από τον καυτό ήλιο του Μεξικού, στη γλυκιά ραστώνη μιας ζεστής μέρας στις ονειρεμένες παραλίες του Tulum, του Cabo San Lucas και του Cancun.

 

image

Ο αισθησιασμός και το μυστήριο, η πολύχρωμη κουλτούρα και το φλογερό ταπεραμέντο του μυθικού αυτού πολιτισμού γίνονται έμπνευση και ζωντανεύουν στα έντονα γεωμετρικά μοτίβα και την ζωηρή παλέτα που κοσμούν τα εντυπωσιακά μαγιό και beachwear της νέας σεζόν.

image

Κάθε κομμάτι, κάθε κλωστή, κάθε βελονιά, των μοντέλων της συλλογής  κάνει μια ισχυρή δήλωση για την γυναίκα που τα φορά, αναδεικνύοντας  τον τολμηρό, αγέρωχο, αυθεντικό χαρακτήρα της. Από τα best seller τρίγωνακια Fuego μέχρι τα θηλυκά bandeau Acapulco και τα εντυπωσιακά ολόσωμα Otomi, όλα μεταφέρουν το μήνυμα μιας δυναμικής παρουσίας, μιας γυναίκας που είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τη μαγεία του καλοκαιριού.

 

image

Αυτή τη σεζόν τα μαγιό MITOS Swimwear συνοδεύει και μια ολοκαίνουρια σειρά παρεό. Τα πρωτότυπα σχέδια και η έκρηξη χρωμάτων της συλλογής Manifesto μεταφέρθηκαν με ιταλική δεξιοτεχνία σε ανάλαφρο modal που αγκαλιάζει απαλά το σώμα, για πολυτελείς εμφανίσεις στην παραλία, και όχι μόνο.

image

Τα μαγιό και beachwear MITOS διατίθενται σε επιλεγμένες μπουτίκ και resorts σε όλο τον κόσμο και στο shop.mitoswimwear.com.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.