Tα αγαπημένα μας κομμωτήρια gino hairandmore γιορτάζουν φέτος τα 40 χρόνια της επιτυχημένης πορείας τους.


image

Από τη δεκαετία του ’70, όταν τα κομμωτήρια gino hairandmore άνοιξαν τις πόρτες τους για πρώτη φορά και καλωσόρισαν τις πελάτισσές τους στον κόσμο των τελευταίων τάσεων της μόδας, ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητα, τη πρωτοπορία και την εμπνευσμένη τεχνική.

.

image
image

Από τότε ως και σήμερα, τα κομμωτήρια gino hairandmore και οι ταλαντούχοι συνεργάτες τους παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις μας και συνεχίζουν να θέτουν τις τάσεις στον χώρο της κομμωτικής, χαρίζοντας στους επισκέπτες τους looks που απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

image

Η ιστορία των κομμωτηρίων gino hairandmore ξεκίνησε όταν ο hair stylist Gino ασχολήθηκε με την περιποίηση και την κομμωτική κατά τις σπουδές του στο Λονδίνο την δεκαετία του  ’60. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα καταξιωμένος από το εξωτερικό την δεκαετία του ’70, άνοιξε σε συνεργασία με τον Dino, το πρώτο τους κομμωτήριο στην περιοχή του Hilton στην Αθήνα. Οι Ελληνίδες πελάτισσες αμέσως εκτίμησαν τις γνώσεις, το ταλέντο αλλά και τις πρωτοποριακές ιδέες του. Έκτοτε, τα κομμωτήρια gino hairandmore  συνέχισαν την επιτυχημένη πορεία τους και επεκτάθηκαν και σε άλλες περιοχές. Με πίστη στην φιλοσοφία, ότι οι τάσεις προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του ατόμου, η ομάδα των gino hairandmore  καθιερώθηκε ως η Νο1 επιλογή για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς.

image

Στα gino hairandmore συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τη νέα μας εμφάνιση, κάθε στιγμή!

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.