tumblr md6mz7NqPj1r56bid Make-A-Wish®

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Βίκυς Καγιά, που είναι για ένα χρόνο Πρεσβευτής του οργανισμού Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος), η Links of London δημιούργησε ένα συλλεκτικό βραχιόλι που φέρει την υπογραφή της. Το αστέρι – έμβλημα του Make-A-Wish® παίρνει μορφή σε ένα κομψό βραχιόλι της Links of London. Διαθέσιμο σε κόκκινο και μπλε κορδόνι, το μοναδικό βραχιόλι αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

tumblr md6mkcaBbp1r56bid Make-A-Wish®

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του χειροποίητου βραχιολιού θα διατεθεί για τους σκοπούς του Make-A-Wish®, για να πραγματοποιήσουν τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, με σκοπό να τους δώσουν δύναμη και κουράγιο να παλέψουν για τη ζωή και να βγουν νικητές! 

tumblr md6mr9B0Ny1r56bid Make-A-Wish®

Η επίσημη παρουσίαση του συλλεκτικού βραχιολιού θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στο κατάστημα της Links of London στο Golden Hall. Το συλλεκτικό βραχιόλι με την υπογραφή της Βίκυς Καγιά θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Links of London στην τιμή των €40.

Make-A-Wish®

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.