Το νέο stylish spot της Πάρου με την υπογραφή της Αλεξάνδρας Κατσαίτη

 

tumblr inline obnlivppJS1r56bid 540 “Stylishious Paros”

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη και η συλλογή της “alexSANDra on the beach” με έμπνευση πάντα από το αγαπημένο νησί την Πάρο, βρίσκονται σε ένα μοναδικό designer store στη Νάουσα new entry στο shopping και παράδεισος του style & του styling.

tumblr inline obnljn9BA41r56bid 540 “Stylishious Paros”

Στο ολοκαίνουργιο “STYLISHIOUS PAROS”, σε συνεργασία με την πολύ καλή της φίλη και foodie editor Μίνα Κακανιά, η διάσημη Stylist μας παρουσιάζει την καλοκαιρινή της συλλογή και τη νέα της σειρά σε μαγιώ, beachwear & Swimwear.

tumblr inline obnll2S7wV1r56bid 540 “Stylishious Paros”

Τα πιο ΗΟΤ & Stylish μαγιό του καλοκαιριού για sexy beach looks & αέρινα καφτάνια για μοναδικά resort styles, μακριά φορέματα, girly & navy σχέδια, Grecian ύφος και αξεσουάρ με traditional details, μοναδικές πετσέτες και beach bags από αργαλειό, trendy εσπαντρίγιες και ό,τι πιο fashionable μπορείς να φανταστείς, θα το βρεις στο super STYLISH, STYLISHIOUS  spot  με την υπογραφή «alexSANDra on the beach» by Alexandra Katsaiti.

tumblr inline obnllcBhYs1r56bid 540 “Stylishious Paros”

Το “STYLISHIOUS PAROS” απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που μένουν για πάντα κορίτσια και τους αρέσει να ντύνονται με στυλ και άποψη, από cocktail party σε beach party και από το πρωί ως το βράδυ, από το Beach Bar στο Club!

tumblr inline obnllyWiki1r56bid 540 “Stylishious Paros”

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.