tumblr m0zm111iTa1r56bid Η H&M Conscious στο κόκκινο χαλί

Ως μέρος της πρωτοβουλίας Conscious, η H&M δημιούργησε μια αποκλειστική συλλογή με looks για το κόκκινο χαλί που στο σύνολό τους βασίζονται σε πιο αειφόρα υλικά, όπως βιολογικό βαμβάκι και βιολογική κάνναβη, και σε ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Η συλλογή προβάλλει το εύρος των διαφορετικών επιλογών που διατίθενται πλέον στη «πράσινη» μόδα, με σύνολα σε διάφορα ανεξάρτητα στυλ που αντικατοπτρίζουν την ποικιλία της σημερινής μόδας.

tumblr m0zlqrgjWA1r56bid Η H&M Conscious στο κόκκινο χαλί

tumblr m0zm57XpqX1r56bid Η H&M Conscious στο κόκκινο χαλί

Η συλλογή έχει ήδη εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. H Amanda Seyfried φόρεσε το μπλε σμόκιν σακάκι με το σορτς σε πρεμιέρα στο Λονδίνο, ενώ η υποψήφια για Oscar Βιόλα Ντέιβις εμφανίστηκε με έντονο ροζ αμάνικο τοπ και φούστα. Η Kristin Davis φόρεσε κεντημένο φόρεμα σε απόχρωση πράσινου μήλου σε εκδήλωση του Vanity Fair και η Μισέλ Γουίλιαμς ένα ειδικά για αυτή φτιαγμένο H&M χρυσό ντραπέ κορσέ από οργανικό βαμβάκι με μία σατέν μάξι φούστα με ουρά στα φετινά BAFTAs στο Λονδίνο.

tumblr m0zlt6dsuQ1r56bid Η H&M Conscious στο κόκκινο χαλί

tumblr m0zlutrhOy1r56bid Η H&M Conscious στο κόκκινο χαλί

Η συλλογή Exclusive Conscious, θα πωλείται από τις 12 Απριλίου σε περίπου 100 καταστήματα H&M παγκοσμίως, καθώς και στο διαδίκτυο.

Η H&M Conscious στο κόκκινο χαλί

tumblr m0zmayWBDX1r56bid Η H&M Conscious στο κόκκινο χαλί

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.