Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου μας υποδέχεται σε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας με το επιδραστικό Κτήμα Κυρ-Γιάννη.
«Τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι», σημειώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης και το αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας προσπάθειας θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου στο εστιατόριο «Βασίλαινας». Και αν πράγματι τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι, ο ιδανικός τους συνδυασμός με τις γευστικές προτάσεις θα αναδείξει πλήρως αυτή τους τη διάσταση. Σας περιμένουμε σε ένα μοναδικό οινικό ταξίδι, όπου η γαστρονομία αναδεικνύει τα αρώματα και τη δομή των εξαιρετικών κρασιών του Κτήματος, σε μια πραγματικά μοναδική βραδιά με το κορυφαίο οινοποιείο.
MENU
Προζυμένιο ψωμί αργής ωρίμανσης
Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Μάνης
Λαδένια Κιμώλου
Χειροποίητος πελτές από πομοντόρια
Ταραμοσαλάτα «Βασίλαινας» / τραγανές αραβικές πίτες
Scaperdas Frères Hommage Brut, Blanc De Noirs, Ξινόμαυρο, Αμύνταιο
Ταρτάρ φαγκρί / αβοκάντο, φύκια, ξινόμηλο
Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Ασύρτικο Single Block Ταρσανάς, Ασύρτικο, Π.Γ.Ε. Φλώρινα
Τόνος χουνκιάρ μπεγιεντί / μελιτζάνα, κρεμμύδι, σάλτσα μπαχαρικών, κουκουνάρι
Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Αγκαθωτό Single Block, Ξινόμαυρο, Π.Γ.Ε. Μακεδονία
Αρνάκι / γλυκοπατάτα, πλιγούρι, harissa
Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Ράμνιστα Single Vineyard, Ξινόμαυρο, Π.Ο.Π. Νάουσα
Μοσχάρι Νάξου / μανέστρα, αρσενικό Νάξου
Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Καλή Ρίζα Vieilles Vignes, Ξινόμαυρο, Π.Ο.Π. Αμύνταιον
Μηλόπιτα / ψητό μήλο, κρέμα αρωματισμένη με κανέλα, κέικ μήλου, αφρός ξινόμηλου, σάλτσα αλμυρής καραμέλας, παγωτό βανίλια
Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Χρυσογέρακας, Μαλαγουζιά & Gewürztraminer, Π.Γ.Ε. Φλώρινα
Τιμή: 70€/άτομο
Κρατήσεις στο 210 7210501 ή εδώ.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.