Η STEFANIA FRANGISTA και η KORRES ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από μία Limited Edition συλλογή summer pouches αλλά και beach accessories τα οποία σχεδίασε αποκλειστικά η Ελληνίδα, διεθνούς φήμης σχεδιάστρια για το ελληνικό beauty brand.

StefaniaFrangista x KORRES 3 STEFANIA FRANGISTA x KORRES
Στεφανία Φραγκίστα
StefaniaFrangista x KORRES 2 STEFANIA FRANGISTA x KORRES

Mε έμπνευση τις μυρωδιές, τους ήχους και τις γεύσεις της ελληνικής φύσης και του ελληνικού καλοκαιριού, η Στεφανία Φραγκίστα δημιούργησε αποκλειστικά σχέδια που παραπέμπουν σε ένα κόσμο γεμάτο από φρέσκα, sorbet χρώματα που είναι αδύνατο να τους αντισταθείς.  Η χρυσή άμμος από τις αμμώδεις παραλίες της Κρήτης, τα ζουμερά ροδάκινα από τον κάμπο της Νάουσας, τα κρυστάλλινα νερά από τις θάλασσες των Παξών, η άγρια λεβάντα από τα βουνά της Κοζάνης αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την Ελληνίδα σχεδιάστρια και αποτυπώνονται σε κάθε ένα από τα τέσσερα νεσεσέρ της συλλογής – όλα φτιαγμένα από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι – σηματοδοτώντας τη συνεργασία δύο brands τα οποία μοιράζονται κοινές αξίες, γεννήθηκαν και παράγουν στην Ελλάδα.

StefaniaFrangista x KORRES 4 STEFANIA FRANGISTA x KORRES

H ίδια, χαρακτηριστική αισθητική αποτυπώνεται και στα υπόλοιπα limited edition STEFANIA FRANGISTA x KORRES αξεσουάρ της συλλογής: διαχρονική βεντάλια, πρακτική tote bag για την παραλία αλλά και τις βόλτες στην πόλη, πετσέτα θαλάσσης από 100% οργανικό βαμβάκι – όλα με λιτές γραμμές, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και με αποκλειστικά σχέδια STEFANIA FRANGISTA.

StefaniaFrangista x KORRES HydrateyourSkin gift pouch 2 STEFANIA FRANGISTA x KORRES
StefaniaFrangista x KORRES HydrateyourSkin gift pouch 4 STEFANIA FRANGISTA x KORRES

Δύο brands που ταυτίζονται με το ελληνικό καλοκαίρι και θέτουν ως προτεραιότητα έννοιες όπως η βιωσιμότητα, η ποιότητα και η υψηλή αισθητική δε θα μπορούσαν παρά να συμπορευτούν και να απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να βιώσουν το δικό τους ελληνικό καλοκαίρι μέσα από την αντηλιακή σειρά ΚORRES και τα Limited Edition beach accessories STEFANIA FRANGISTA x KORRES.

IMG 3153 STEFANIA FRANGISTA x KORRES
IMG 3158 STEFANIA FRANGISTA x KORRES

KORRES Yoghurt Suncare

Η KORRES παρουσιάζει μια νέα εποχή για τη συλλογή Yoghurt Suncare, συνδυάζοντας την καινοτομία με τη σταθερή δέσμευση για βιωσιμότητα. Βασισμένη στην σοφία της φύσης και με έμπνευση την ελληνική παράδοση, η συλλογή αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην αντηλιακή φροντίδα, καλύπτοντας εξειδικευμένες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος μέσα από καινοτόμες συνθέσεις σχεδιασμένες με σεβασμό προς την επιδερμίδα + το περιβάλλον.

YOGHURT SUNCARE 2 STEFANIA FRANGISTA x KORRES

What’s new?

  • Νέες, ακόμα πιο καθαρές φόρμουλες: χωρίς Homosalate + με την πιστοποίηση EcoSun Pass®, την πρώτη επιστημονική αξιολόγηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των UV φίλτρων.
  • Νέο μέγεθος: 50ml στα αντηλιακά Προσώπου Yoghurt
  • Εco-conscious συσκευασίες: 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες στα αντηλιακά Προσώπου Yoghurt 
YOGHURT SUNCARE 3 STEFANIA FRANGISTA x KORRES
YOGHURT SUNCARE 4 STEFANIA FRANGISTA x KORRES

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.