Το ολοκαίνουργιο Sun Princess υποδέχθηκε δημοσιογράφους, lifestyle media και μέλη της ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε μία ξενάγηση γνωριμίας στον Πειραιά έπειτα από πρόσκληση του Ομίλου Amphitrion.

IMG 2930 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης γνώρισαν τους πολυτελείς χώρους που προσφέρει η πρωτοποριακή Sphere κλάση πλοίων της Princess, την μοναδική ατμόσφαιρα μιας άνετης απόδρασης και όλη την περιποίηση και φροντίδα που χαρακτηρίζει κάθε κρουαζιέρα της Princess Cruises.

IMG 2932 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά
Κατερίνα Μαντά Ελευθερία Νταβατζή Ιωάννα Λυμπεροπούλου Χριστίνα Αναστασοπούλου ( Corporate Communications Amphitrion group of Companies ) Ελένη Αντωνιάδου Τάνια Νικολοπούλου Μαρία Τσουκαλά Ευφροσύνη Πολυζώη

Highlights της επίσκεψης ο πολυλειτουργικός χώρος Dome με έμπνευση από την Σαντορίνη και το εξαιρετικό γεύμα στο εστιατόριο Horizons με επιλεγμένες γεύσεις από βραβευμένους chefs.

857758 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά


Η νέα Sphere κλάση της Princess εγκαινιάζει μία νέα εποχή στην κρουαζιέρα τόσο με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό όσο και με την στροφή στην κίνηση με LNG, το καθαρότερο διαθέσιμο καύσιμο.


857755 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά
Ελένη Αντωνιάδου Γιώργος Μαρούτσος ( Group General Manager ) Χριστίνα Αναστασοπούλου ( Corporate Communications Amphitrion group of Companies )

To Sun Princess ναυπηγήθηκε το 2024 στο φημισμένο ναυπηγείο Ficantieri. Με μικτή χωρητικότητα 177,500 τόννων και μήκος 345 μέτρων, φιλοξενεί με μοναδική άνεση 4.300 επιβάτες στα 21 καταστρώματά του και τις πολυτελείς καμπίνες του, οι περισσότερες με μπαλκόνι. Εστιάζοντας στην εξαιρετική γεύση από φρέσκα υλικά, προσφέρει 29 επιλογές εστιατορίων, καφέ και μπαρ από υψηλή εστίαση μέχρι σνακ δίπλα στην πισίνα. Zωντανή μουσική, κορυφαίοι μάγοι & κωμικοί, εντυπωσιακές θεατρικές παραγωγές αποτελούν ένα αξέχαστο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ενώ στιγμές χαλάρωσης προσφέρουν οι καμπάνες του Sanctuary και το Lotus Spa.

IMG 1649 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά

IMG 2931 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά
Ελευθερία Νταβατζή Ευφροσύνη Πολυζώη
IMG 1636 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά


H παρθενική σεζόν του Sun Princess στην Μεσόγειο το 2024 περιλαμβάνει αναχωρήσεις από Πειραιά, Βαρκελώνη και Ρώμη με υψηλή πληρότητα καθώς οι πελάτες της Princess την προτιμούν ξανά και ξανά λόγω της καταπληκτικής εμπειρίας τους κάθε φορά, χάρη στην καινοτόμα Medalion Class εξυπηρέτηση που κάνει την κρουαζιέρα προσωπική υπόθεση. Ακόμα ένα νέο Sphere Class κρουαζιερόπλοιο, το Star Princess έχει ανακοινωθεί για το 2025.

IMG 1716 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά


Η Princess έγινε γνωστή και στο ελληνικό κοινό με το τηλεοπτικό «Πλοίο της Αγάπης» και σήμερα παραμένει ηγέτιδα στην premium κρουαζιέρα και την ταξιδιωτική εμπειρία επισκεπτόμενη περισσότερους από 330 προορισμούς, σε 100 χώρες και 7 ηπείρους, όμως η Μεσόγειος, η Αλάσκα και η Ιαπωνία.

857756 Τo νέο εντυπωσιακό Sun Princess στον Πειραιά
Ελένη Αντωνιάδου Τάνια Νικολοπούλου Γιώργος Μαρούτσος ( Group General Manager ) Χριστίνα Αναστασοπούλου ( Corporate Communications Amphitrion group of Companies )


Γενικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Amphitrion.

Photos Papadakis Press, Efrontrow

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.