Χθες το βράδυ στη Wall Street της Νέας Υόρκης, η συλλογή Balmain x H&M παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα, μπροστά σε ένα κοινό γεμάτο από διασημότητες.


image

Οι Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley και Alexa Chung ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τη λαμπερή, δυναμική και πλούσια σε λεπτομέρειες συλλογή που σχεδίασε ο Olivier Rousteing.

image
image

image
image

Η βραδιά ήταν εξίσου τολμηρή και δυναμική με τα σχέδια του Rousteing, και η μόδα συνάντησε τη μουσική για τον εορτασμό της συλλογής σε έναν χώρο που στήθηκε σαν ένα φουτουριστικό σύστημα του μετρό.

image
image

Μετά από μία αποκλειστική πρώτη προβολή του μουσικού βίντεο της καμπάνιας, με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner, χορευτές ξεσήκωσαν το κοινό για να απολαύσουν ένα σόου στην πασαρέλα, στο οποίο πρωταγωνίστησαν μοντέλα όπως Gigi και Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss και Joan Smalls.

image
image
image
image
image
image

Μετά την επίδειξη μόδας, οι Backstreet Boys ανέβηκαν στη σκηνή ζωντανεύοντας την ατμόσφαιρα με μουσική της δεκαετίας του ’90 με ένα remix των μεγαλύτερων επιτυχιών τους.

image

«Η σημερινή βραδιά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ενέργεια και η θετική διάθεση είναι απίστευτες και το γεγονός ότι οι Backstreet Boys εμφανίστηκαν αποκλειστικά για την Balmain X H&M είναι καταπληκτικό. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με την Η&Μ, και το αποψινό ντεμπούτο είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ», λέει ο Olivier Rousteing, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Balmain.

image

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε 250 καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online, από τις 5 Νοεμβρίου 2015.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.