Το Hilton Αθηνών χθες το βράδυ, μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων – οροσήμων, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies και ακολουθώντας το παράδειγμα του Eiffel Tower στο Παρίσι, του Empire State Building στην Νέα Υόρκη, του Mandarin Oriental στην Taipei και άλλων 200 κτιρίων σε 70 χώρες.

image

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εντυπωσιακή εκδήλωση είχε την ευκαιρία να υποστηρίξει έμπρακτα την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», τον μοναδικό μη κερδοσκοπικό φορέα στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hilton Αθηνών αφιερώνει όλο το μήνα Οκτώβριο στην εκστρατεία ενημέρωσης προσφέροντας το 50% των εσόδων από το ροζ cocktail του Galaxy και τη ροζ πάβλοβα του Βυζαντινού για την ενίσχυση της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ».

image

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ (ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ), ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ,  ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,  BART VAN DE WINKEL (GENERAL MANAGER HILTON ATHENS),  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ (ΔΙΕΥΘ. Estee Lauder)

Ο κος Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που συμμετείχε στην βραδιά, ενώ η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, κα Ελένη Μενεγάκη.

image

ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ

image

ΛΕΒΙΝΙΑ ΚΟΝΙΑΛΙΑΝ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΤΩΡΟΥ

Το κτίριο του Hilton Αθηνών θα παραμείνει φωταγωγημένο μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου, καθώς θα δώσει την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να κάνουν ‘’viral’’ το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Από τις 19 έως και τις 25 Οκτωβρίου ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου HILTON στο Instagram με #PinkHilton, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε δώρα από την Estee Lauder και το Hilton Αθηνών (λεπτομέρειες διαγωνισμού: http://bit.ly/1LLNqZN).

image

ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ


image

ΜΑΡΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Estee Lauder), ΤΙΝΑ ΤΟΡΙΜΠΑΜΠΑ


image

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΥ, ΜΑΡΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΗ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ, ΠΕΠΗ ΣΙΟΥΤΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΑΣΟΥ


Επιπλέον για κάθε φωτογραφία ή post όπου προστίθεται το #bcastrength, η Estée Lauder Companies θα κάνει δωρεά 25 δολαρίων – που αντιστοιχεί σε μισή ώρα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού – μέσω του Breast Cancer Research Foundation, με στόχο την δωρεά περισσότερων από 500 ωρών έρευνας  ($25,000) μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου του 2016!

Περισσότερα για το Breast Cancer Research Foundation: www.bcrfcure.org.  

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.