Όταν οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο έντονοι, με επαγγελματικές συναντήσεις, οικογενειακή ζωή και ξενύχτια, το δέρμα χρειάζεται βοήθεια για να παραμείνει φρέσκο. Η σωστή ρουτίνα ομορφιάς γίνεται απαραίτητη: αναπληρώνει την καθημερινή ταλαιπωρία και αναπληρώνει την περιστασιακή έλλειψη φροντίδας του εαυτού μας. 

Lumimask Still Life Luminosity, η skincare εκδοχή μιας επεξεργασμένης selfie, από την Valmonte

Η Luminosity είναι μια νέα σειρά προϊόντων που ενεργοποιεί μια πρωτοφανή, φυσική & υγιή λάμψη. Τέσσερα θαυματουργά προϊόντα που λειαίνουν την επιδερμίδα όσο ποτέ άλλοτε, αυξάνοντας την διάχυση του φωτός για εκθαμβωτική λάμψη ! 

Valmont Lunimosity Luminosity, η skincare εκδοχή μιας επεξεργασμένης selfie, από την Valmonte

Συμπύκνωμα δραστικών συστατικών με αέρινη και δροσερή αίσθηση οι φόρμουλες Luminosity περιέχουν ότι καλύτερο προσφέρει η Ελβετία από την φύση των Άλπειων. 

Η σειρά προϊόντων διαθέτει τέσσερις εθιστικές υφές:
LumiPeel, πλούσια λοσιόν απολέπισης.
LumiSence, διάφανος ορός λάμψης.
LumiCream, κρέμα φινιρίσματος που εξασφαλίζει το απόλυτο «second skin» εφέ.
LumiMask, μάσκα ομορφιάς με λεπτή βελούδινη υφή που σε μόλις 10’ φωτίζει την επιδερμίδα. Συνιστάται χρήση μία φορά την εβδομάδα. 

LUMIMASK 50ML Luminosity, η skincare εκδοχή μιας επεξεργασμένης selfie, από την Valmonte

“Η σειρά Luminosity θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η skincare εκδοχή μιας επεξεργασμένης selfie! 

Σχεδίασα αυτή τη σειρά προϊόντων ως ένα συμπύκνωμα της ελβετικής φύσης, το οποίο επανεφευρίσκει τη λάμψη του δέρματος καθώς συνδυάζεται με την τεχνογνωσία της Valmont, που είναι το σήμα κατατεθέν της. Τη δημιούργησα έχοντας στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο κοινό: τη νέα γενιά γυναικών που συμφιλιώνει το πάθος της για την τεχνολογία με τη βαθιά ριζωμένη δίψα της για τη φύση. 

Sophie Guillon Valmont CEO Luminosity, η skincare εκδοχή μιας επεξεργασμένης selfie, από την Valmonte
Sophie Guillon Valmont CEO

Μια νέα γυναίκα σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και τον εαυτό της. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές, αρνείται να κρυφτεί πίσω από στρώματα μακιγιάζ. Γνωρίζει πως για να αγκαλιάσει πραγματικά το δέρμα της χωρίς τεχνάσματα, απαιτείται μια αψεγάδιαστη προσέγγιση στη φροντίδα ομορφιάς και έχει χτίσει μια ρουτίνα περιποίησης αποκλειστικά για το image της. 

OhMyGlow Luminosity, η skincare εκδοχή μιας επεξεργασμένης selfie, από την Valmonte

Τα τέσσερα προϊόντα της σειράς Luminosity διαθέτουν θεϊκές υφές και προσφέρουν σε αυτές τις γυναίκες το δώρο της υπέροχης επιδερμίδας, χωρίς φίλτρα!”

Sophie Guillon Valmont CEO

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.