Κρέμα ημέρας με χρώμα και SPF50 για πρόσωπο όλο και πιο λαμπερό κάθε πρωί

Ένας skincare θησαυρός με την υπογραφή της Cinq Mondes και έμπνευση από την Κορεάτικη ιεροτελεστία ομορφιάς, την «πηγή» του sustainable beauty! Το organic γαλλικό brand παρουσιάζει τη Daily Tinted Multi-Protector, μία κρέμα ημέρας με χρώμα και SPF50, για απόλυτη καθημερινή προστασία της επιδερμίδας ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ηλιακή ακτινοβολία. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτό το πολυχρηστικό προϊόν βασίζεται στην κορεάτικη φιλοσοφία της τέλειας επιδερμίδας και έχει σχεδιαστεί με βάση ένα πολύτιμο μυστικό που αποκάλυψαν οι γυναίκες του νησιού Jeju της Νότιας Κορέας στους ερευνητές της Cinq Mondes: η διαχρονική ομορφιά, είναι η προστατευμένη ομορφιά. 

Daily Tinted Multi-Protector SPF50

CINQ MONDES Daily Tinted Multi Protector SPF 50 30ml Daily Tinted Multi-Protector SPF 50: Η Κορεάτικη τέχνη της «τέλειας επιδερμίδας» από την Cinq Mondes

Δεν είναι καινοτομία, είναι επίτευγμα. 

Η Cinq Mondes Laboratories, μετά από ενδελεχή έρευνα 3 ετών, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη μέγιστη ασπίδα για την προστασία της επιδερμίδας ενάντια στον βασικό της «αντίπαλο»: τις ακτίνες του φωτός. Η σύνθεση της Daily Tinted Multi-Protector προσφέρει μέγιστη κυτταρική προστασία  από τις ορατές ακτίνες φωτός, όπως οι UVA και UVB μέχρι τις μη ορατές, όπως το μπλε φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές και η υπέρυθρη ακτινοβολία,  που εισχωρούν σε πιο βαθιές στοιβάδες του δέρματος και ευθύνονται για πρόωρη γήρανση. Η επαναστατική της φόρμουλα με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης συνδυάζει αποτελεσματικότητα, φυσικότητα και απόλαυση στη χρήση και αντανακλά την τέχνη “Happiness within the Skin” που πρεσβεύει η Cinq Mondes.

CINQ MONDES Daily Tinted Multi Protector SPF 50 Daily Tinted Multi-Protector SPF 50: Η Κορεάτικη τέχνη της «τέλειας επιδερμίδας» από την Cinq Mondes

Εφαρμόστε την καθημερινά μετά το πρωινό skincare σας και παρατηρήστε πως με κάθε χρήση:

  • Η επιδερμίδα είναι πλήρως προστατευμένη ενάντια στις επιπτώσεις του φάσματος τους φωτός. 
  • Το πρόσωπο γίνεται πιο ακτινοβόλο και το εφέ της αψεγάδιαστης επιδερμίδας γίνεται ορατό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
  • Η ποιότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται ορατά κάθε ημέρα που περνάει.

Κάθε πρωί, το πρόσωπο γίνεται όλο και πιο ακτινοβόλο 

Όπως αρμόζει σε μία αντηλιακή κρέμα πόλης, η υφή της Daily Tinted Multi-Protector είναι ιδιαίτερα ελαφριά, δεν κολλάει, δεν αφήνει λευκά σημάδια ούτε λιπαρότητα και  λειαίνει την επιδερμίδα χάρη στην τεχνολογία όπου σταγόνες νερού ενσωματώνονται σε λάδι. Το χρώμα προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο, με απαλή λάμψη, φινίρισμα. 

Τα προϊόντα Cinq  Mondes διατίθενται: 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.