Ο διάσημος ελβετικός οίκος πολυτελών ρολογιών ενισχύει την παρουσία του στο κέντρο της Αθήνας με μια νέα διεύθυνση, σε συνεργασία με την Gofas Jewelry.

Η TAG Heuer, η ελβετική ωρολογοποιία που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους Έλληνες λάτρεις του ρολογιού, εδραιώνεται πλέον στο κέντρο της Αθήνας, στον αριθμό 3 της οδού Σταδίου. Η νέα αυτή άφιξη ακολουθεί την μπουτίκ που είχε ήδη ανοίξει στη Σαντορίνη το 2023.

a307933 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Δημήτρης Πλάτσιος, υπεύθυνος boutique, Paul Boissonnet TAG Heuer Europe General Manager, Γιάννης Γκόφας, Julien Tornare TAG Heuer CEO, Muriel Grolleau, TAG Heuer Regional Director, Baptiste Deheunynck, TAG Heuer Area Sales Manager

Η νέα μπουτίκ αντικατοπτρίζει τις αξίες και τα αγαπημένα θέματα του Οίκου: καινοτομία, διαρκή αναζήτηση της υψηλότερης δυνατής απόδοσης και μια αφοσίωση στα μηχανοκίνητα σπορ και τον αθλητισμό ταχύτητας και ακριβείας. Η προσεκτικά μελετημένη διαρρύθμιση και τα σχολαστικά επιλεγμένα υλικά σε μπλε και σκούρους, ξύλινους τόνους συνδυάζονται για να ζωντανέψουν το avant-garde πνεύμα που χαρακτηρίζει την TAG Heuer για γενιές.

a307951 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Το εσωτερικό της νέας boutique

Η καινούργια συλλογή TAG Heuer Aquaracer 300 Professional είναι διαθέσιμη -μαζί με τα εμβληματικά TAG Heuer Monaco, τα δημοφιλή TAG Heuer Carrera, το TAG Heuer Connected Watch και την αθλητική σειρά Formula 1.

a307930 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Η νέα boutique της TAG HEUER στην Αθήνα

Στα εγκαίνια της μπουτίκ, παρευρέθηκε ο Julien Tornare, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer, ο οποίος σχολίασε: «Αυτό είναι το ξεκίνημα της ενίσχυσης του brand μας στην Ελλάδα. Και είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να το επιχειρήσουμε όχι με έναν απλό συνεργάτη, αλλά με ένα φίλο, όπως είναι ο κ. Γκόφας». Ο κ. Γιάννης Γκόφας, ιδιοκτήτης της Gofas Jewelry, είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη συνεργασία και πολύ χαρούμενοι που η σχέση μας με την TAG Heuer δυναμώνει. Μετά το άνοιγμα της μπουτίκ στη Σαντορίνη πέρσι, έχουμε τώρα τη χαρά να εγκατασταθούμε σε μια νέα διεύθυνση, στην καρδιά της Αθήνας».

a307936 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Έλενα Βρεττού, Γιάννης Γκόφας, Ειρήνη Νταϊφά
a307935 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μετά τα εγκαίνια, ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι για επιλεγμένους καλεσμένους, στην ταράτσα του The Dolli.

1358CDB3 F2A5 4C1C BFD7 CE31E2BAB4A6 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Ευφροσύνη Πολυζώη
a307939 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Ζωή Πυθαρούλη, Γιώργος Πράσινος, Μαρία Τσουκαλά, Έλφη Αλεξανδρόγλου
a307946 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
 Μαρία Κοτρώτσιου, Θεοδώρα Μιχαλολιάκου
a307948 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Αννυ Κόρου , TAG Heuer Marketing & Communication Manager, Μαρια Παπαθανασίου-Αρώνες
a307947 H πρώτη μπουτίκ TAG Heuer στην Αθήνα
Στέλλα Μέλιγκαν, Χαρά Γκόφα

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.