Η αίσθηση γαλήνης που σε καλωσορίζει με την είσοδό σου στον ιδιαίτερο χώρο του Kivotos Mykonos, είναι κατά κάποιο τρόπο εκτός του πολύβοου χώρου και χρόνου της Μυκόνου, ενός από τα διασημότερα party island της υφηλίου.  Αλλά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς το Kivotos Mykonos δεν είναι άλλο ένα boutique hotel, αλλά ο ορισμός αυτού του τύπου ξενοδοχείων.

Kivotos Mykonos Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

IMG 2743 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Φωλιασμένο στον κόλπο του Ορνού, το Kivotos Mykonos – προσφέρει στους επισκέπτες πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα, προσβασιμότητα στην παραλία κι όλες τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη διαμονή, ενώ συγκαταλέγεται επάξια στον MICHELIN Guide οδηγό ξενοδοχείων με βαθμολογία 18,5 / 20.

Main pool with sunbeds in water Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Μεταμορφώνοντας το Μυκονιάτικο λευκό σε έναν καμβά δημιουργικότητας, ο οραματιστής του Kivotos Mykonos, Σπύρος Μιχόπουλος – τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η διαχείρισή του, έχει περάσει στα αδέρφια Ιάσονα και Φίλιππο Μιχόπουλο – προσέθεσε πινελιές σύγχρονης τέχνης, δημιουργώντας ένα κόσμημα για το νησί. Σχεδιασμένο από τον sui generis επιχειρηματία του νησιού των ανέμων, ο οποίος ενδεχομένως διαβλέποντας πως θα εξελισσόταν η τουριστική μόδα, θέλησε να αποδώσει ακριβώς αυτή τη διακριτικότητα, να προσδώσει την αίσθηση ενός καταφυγίου, μίας…κιβωτού όπου θα φυλάσσονταν όλα όσα συνθέτουν την ιδιαιτερότητα του συγκροτήματος.

Royal 2 bedroom Suite with Private Pool Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Signature Suite 130 with Private Glass Pool 2 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Στη λογική αυτής της κιβωτού, “συγκεντρώνει” ξεχωριστά είδη, εμπειρίες, διαφορετικούς χαρακτήρες, προκειμένου να διαφυλάξει την αξία τους από την πλημμυρίδα. Κάπως έτσι θα πρέπει να σκεφτόταν-τότε-ο Σπύρος Μιχόπουλος, όταν για λογότυπο επέλεγε ένα σκίτσο-δώρο του Αλέκου Φασιανού, όταν πλήρωνε ένα τεράστιο ποσό για να αποκτήσει τον γαλλικό καθρέφτη αντίκα σημείο αναφοράς ενός χώρου, που παραπέμπει περισσότερο σε γκαλερί παρά σε boutique hotel.

Signature Suite 130 with Private Glass Pool 1 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα
Kivotos Mykonos Art 1 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Συλλεκτικά κομμάτια- όπως μία βαλίτσα Louis Vuitton του 50 απόμερα στο lobby υποδοχής, το centerpiece του pool bar, τα πιστά αντίγραφα των λιονταριών της Δήλου, αλλά και τα πάμπολλα κλασικά μοτίβα- ακόμη και τα εξωτερικά δάπεδα, σμιλεμένα από “θεϊκό” μάρμαρο Πεντέλης, όλα συνθέτουν τον “κόσμο” του συγκροτήματος και δεν είναι παράταιρα αλλά μέρη του. Και αυτό δείχνουν να το αντιλαμβάνονται και να το απολαμβάνουν και οι εκλεκτοί φιλοξενούμενοι του σε αυτή την 32ετή διαδρομή του. Από τον Ντέμη Ρούσσο και τον Πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό μέχρι την Donatella Versace, τον George Michael, τη Σακίρα και πολλούς ακόμη.

αMykonos Suite 2 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα
Kivotos Mykonos Suite 1 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Καθένα από τα σαράντα πολυτελή δωμάτια προσφέρει ένα εξατομικευμένο «καταφύγιο», διακοσμημένο με αυθεντικά έργα τέχνης και ξεχωριστό design, με lux πολυελαίους Murano, γυαλισμένα μαρμάρινα γραφεία και vintage φωτιστικά. 

4696DCCD 66E3 4E42 BCEA 5BF94782DAF6 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Από κομψές σουίτες μέχρι ανακτορικές βίλες δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες, κάθε χώρος στο Κivotos Mykonos αναδύει έναν αέρα αυθεντικότητας και μεσογειακής πολυτέλειας, σε συμφωνία με τη γαλήνη που προσφέρει το τοπίο ενώ αγκαλιάζει τους επισκέπτες με ένα διαρκές αίσθημα ιδιωτικότητας που ξεκινά από το δωμάτιο και φτάνει έως την παραλία του ξενοδοχείου.

Villa Infinity with Private Pool Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα
IMG 3475 1 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Εστιατόριο Namah

Σε ένα σκηνικό άψογης αισθητικής με κεριά, μουσική και ειδυλλιακή θέα στη φεγγαρόλουστη παραλία του Ορνού, το Namah Restaurant προσφέρει μία εμπειρία δείπνου με γεύσεις που βασίζονται σε πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς της Μυκόνου, εμπνευσμένες από αρχαίες Ελληνικές συνταγές, κυκλαδίτικες παραδόσεις και διεθνείς τάσεις.

Namah Restaurant Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα
IMG 3440 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Ένα μενού με εκλεκτά twists που συμπυκνώνει τον ζωντανό χαρακτήρα του νησιού και αποτίει φόρο τιμής στη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, με γεύσεις του Αιγαίου, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Παθιασμένος με την εξαιρετική γαστρονομία και την κορυφαία ποιότητα, ο Executive Chef, Chris Pedes, εστιάζει στη λεπτομέρεια και τη γευστική ικανοποίηση των πελατών.

Private dining spot, Nero Nerο

Ένα μοναδικό για τα Μυκονιάτικα πρότυπα… «διθέσιο» εστιατόριο

Μία από τις δέκα πιο exclusive εμπειρίες στον κόσμο, όπως έχει χαρακτηριστεί από διεθνή ταξιδιωτικά περιοδικά. Ένα ιδιωτικό καταφύγιο οικείας πολυτέλειας, που προσφέρεται για ένα ρομαντικό δείπνο ή για να γιορτάσετε τις πιο ανεκτίμητες περιστάσεις με στιλ κάτω από τ’ αστέρια. Συνδυάστε τα degustation menus με wine pairing από Ελληνικά και Διεθνή Οινοποιεία.

Nero Nero 1 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία των «κουρσάρων» της Μυκόνου, η οποία σύμφωνα με τον θρύλο, είναι γεμάτη από στενά και δαιδαλώδη σοκάκια για την προστασία των κατοίκων τόσο από τους ισχυρούς ανέμους όσο και από τους ίδιους τους κουρσάρους. 

Nero Nero 2 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Κάρβουνα, φωτιές, σπηλιές, παλαιωμένα ρούμια, εξωτική ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένη γαστρονομία…Η διατροφή των κουρσάρων περιελάμβανε συνταγές μαγειρεμένες στην τελειότητα και κάθε πιάτο ήταν ένα αριστούργημα γαστρονομικής τέχνης. Αστακοί, παχείς και χυμώδεις, αχνιστοί σε ασημένιες πιατέλες, εξαιρετικές κοπές κρεάτων, γεμιστά και άγρια ​​μανιτάρια γέμιζαν τον αέρα με ένα ακαταμάχητο άρωμα. Φήμες λένε ότι στη διάρκεια ενός γεύματός τους στη Μύκονο, όπου έβρισκαν καταφύγιο, ξέχασαν πίσω τους δύο μενού, ένα γραμμένο στα Ελληνικά κι ένα σε άγνωστη για τους ντόπιους γραφή που ανακαλύφθηκε πολλά χρόνια αργότερα από τους αρχαιολόγους του νησιού.  Αυτή η ιστορία ενέπνευσε τον chef και την οικογένεια Μιχόπουλου να δημιουργήσει ένα ολοκληρωτικά ιδιωτικό dinning spot που δεν υπάρχει όμοιό του στο νησί. Ένα εξωτικό tropical concept βασισμένο στη γαστρονομία της προαναφερόμενης εποχής.

Highlights

Το ιδιωτικό σκάφος του kivotos Mykonos προσφέρεται 24 ώρες για μεταφορά των πελατών σε όλες τις παραλίες της Μυκόνου, εξασφαλίζοντας πολυτέλεια, ασφάλεια και ταχύτητα. Μία ομάδα καταρτισμένων concierge βρίσκεται στη διάθεσή σας για να φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας, δημιουργώντας αποκλειστικές tailor made εμπειρίες για να ζήσετε τη δική σας όψη της Μυκόνου.

αKivotos Mykonos Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Φέτος το καλοκαίρι, ζήστε στιγμές αληθινής πολυτέλειας και χαλάρωσης στο ειδυλλιακό σκηνικό της Μυκόνου, στις εντυπωσιακές ανακαινισμένες σουίτες του Κivotos Mykonos, ιδανικές για όσους αναζητούν μία ρομαντική απόδραση ή ένα ευρύχωρο καταφύγιο για όλη την οικογένεια.

IMG 3838 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα
Ένα απολαυστικό τριήμερο με την πιο ωραία παρέα

Είτε πρόκειται για διακοπές χαλάρωσης είτε διακοπές απόλαυσης, η Μύκονος ξετυλίγεται μόλις 10 λεπτά μακριά σας. Απολαύστε cocktails με θέα τη ινσταγρκαμική πολύ φωτογραφισμένη Μικρή Βενετία, θαυμάστε τους γραφικούς ανεμόμυλους και χαθείτε στα δαιδαλώδη σοκάκια με τις μπουτίκ και τα γραφικά μαγαζιά.

C011C6D1 0499 43D3 9EBD 475B149EBCFB Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα
E21BB9CA 750D 41AD A8CB BA127A014932 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα
IMG 2464 Kivotos Mykonos, ένα καταφύγιο για την ψυχή και το σώμα

Κivotos Mykonos

Photos Kivotos Mykonos, Michail Androulidakis, Efrontrow


What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.