Η έννοια της γειτονιάς, η εγγύτητα και η επικοινωνία που ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις νεραντζιές, οι αναμνήσεις των γεύσεων και η σύγχρονη αναμέτρηση με αυτές, αποτέλεσαν την αφετηρία για τη δημιουργία του The Zillers Pastry Bar με την υπογραφή του Chef George Platinos.
Το νέο enfant gâté του The Zillers, έρχεται ως φυσική συνέχεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin The Zillers Roof Top Gastronomy, σε διάλογο με αυτό, αλλά και ως αυτόνομο γαστρονομικό αφήγημα στο πλάι της εμβληματικής Μητρόπολης.
Το The Zillers Pastry Bar μας υποδέχεται σε έναν χώρο με αναφορές στο κλασικό αισθητικό τοπίο της πόλης: -με έμπνευση από την Ακρόπολη, την Πλάκα της δεκαετίας του ‘70 και τη Βαρβάκειο αγορά-, μάρμαρο, μωσαϊκό και σιδερένιες αψίδες συνθέτουν ένα fusion εργαστηρίου/μαγαζιού που αγαπά την απλότητα και την ανεπιτήδευτη χαρά που αισθάνεται κανείς δοκιμάζοντας ένα εξαιρετικό γλυκό.
Η φιλοσοφία του The Zillers Pastry Bar αποκαλύπτεται σταδιακά, ξεκινώντας από την comforting «βιτρίνα» όπου το φρεσκοψημένo ψωμί, τα croissants και τα προϊόντα φούρνου εναλλάσσονται καθημερινά, για να συνεχίσει στην καρδιά του μαγαζιού με μία -curated to perfection- συλλογή από haute pastries με γαλλικές επιρροές και αρχιτεκτονική λιτότητα, για να κορυφωθεί με μία à la carte ή degustation εμπειρία ζαχαροπλαστικής.
Ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στην υψηλή ζαχαροπλαστική και τη ζεστασιά των οικείων γεύσεων, ο Chef George Platinos και η ομάδα του παρουσιάζουν ένα νέο fine dining pastry concept που ακολουθεί την εποχικότητα.
Vintage στοιχεία και σύγχρονo mindfulness, χαρακτηρίζουν μία εμπειρία με γλυκιά επίγευση και ένα νέο αγαπημένο στέκι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.