Οι ρετρό δημιουργίες της Ειρήνης Σπίνου (δημιουργός των Sweetcase) και η φωτογραφική μηχανή της Αθηνάς Κουτρομάνου (La Mystérieuse Bibliothécaire), οργανώνουν αύριο το πιο κοριτσίστικο πάρτι στο Βρυσάκι,με μια παράλληλη έκθεση φωτογραφίας και αξεσουάρ.

tumblr mdwnniOGnC1r56bid Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

“Θα προσπαθήσουμε, λέει η Ειρήνη, να στήσουμε ένα σκηνικό ρετρό παριζιάνικου μαγαζιού. Ένα δικό μας μικρό, κοριτσίστικο cabinet of curiosity, όπου τα εκθέματα θα δένουν άρτια με τον στολισμό και θα τον βοηθούν να διηγηθεί πιο εύκολα την ιστορία που θέλει να μας πει.  Συνδυασμένο πάντα με indie μουσική, cupcakes, μίνι βίντεο για την χειμερινή συλλογή, επιλεγμένες φωτογραφίες από το “the traveling sweetcase project” και φυσικά την καινούρια χειμερινή συλλογή μας”! 

tumblr mdwnvlCdio1r56bid Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

H Ειρήνη σπούδασε ενδυματολογία  και σχεδίαση μόδας, κάνοντας ένα μικρό ταξίδι και στον κόσμο των περιοδικών ως στυλίστρια. Από το 2005 ξεκίνησε να δημιουργεί μοναδικά αξεσουάρ με βάση το ύφασμα, και με τεχνικές όπως το patchwork και το appliqué, όλα με πολύ χρώμα και φαντασία! Πριν από περίπου 4 χρόνια μας συστήνει το brand της sweetcase . Μια βαλίτσα με ρομαντικά και χαρούμενα αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινότητά μας μια γλυκιά υπόθεση. Δερμάτινες τσάντες & φάκελοι με floral μοτίβα,πολύχρωμα κολιέ ,πολυμορφικές καρφίτσες σαν τεράστια λουλούδια, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις!

tumblr mdwnpi4WDS1r56bid Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

tumblr mdwo2cADqZ1r56bid Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

tumblr mdwo3djrrm1r56bid Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

tumblr mdwo4azI9K1r56bid Sweetcase meets Mademoiselle Clementine

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Γκαλερί Βρυσάκι (Βρυσακίου 17, Πλάκα)

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 11.00-20.00

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.