image

Τα 10 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της μόδας ως σχεδιαστής, γιόρτασε την Παρασκευή, ο Βασίλης Ζούλιας με ένα εντυπωσιακό σόου που μάγεψε όλους όσους βρεθήκαμε στο Grandball Room της Μεγάλης Βρετανίας, μέσα σε μια χριστουγενιάτικη ατμόσφαιρα.

image

image

image

image

Χαρά Λεμπέση, με υπέροχη δική της δημιουργία

image

image

Περιμένοντας να ξεκινήσει το σόου…

image

Ο αγαπημένος σχεδιαστής παρουσίασε την καινούρια του συλλογή για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2013, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 50, με κομμάτια διαχρονικά και κομψά, σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το φούξια και το κίτρινο, αλλά και σε κομψές μονοχρωμίες, όπως το μαύρο και το ιβουάρ.

image
image

image

image

image

Cocktail φορέματα που τονίζουν τη μέση, εφαρμοστές ή full skirts, βραδυνές μακριές τουαλέτες με υπέροχες ανοικτές πλάτες, φιόγκοι, υπέροχα στολισμένες σατέν γόβες, αλλά και ρομαντικά νυφικά, πέρασαν από μπροστά μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πόσο ο Βασίλης Ζούλιας αγαπά και τονίζει τη θηλυκότητα.

image

image

image

image

Αγαπημένα μοντέλα έδωσαν το παρόν! Βίκυ Καγιά, Βίκυ Κουλιανού, Δήμητρα Κωστάκη, Δωροθέα Μερκούρηκαι πολλές άλλες, έλαμψαν μέσα στις δημιουργίες του σχεδιαστή. 

image

Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες που στόλιζαν τις γόβες με την υπογραφή Vassilis Zoulias, όπως και τα κοσμήματα που συνόδευαν τις δημιουργίες του, είναι του  γνωστού και ανατρεπτικού σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτου.

image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.