Η Μαριάτζελα Παράβαλου και ο Βασίλης Τρίκαρδος είναι το ζευγάρι που κρύβεται πίσω από την εταιρία κοσμημάτων «Angelo di Spirito Rosa», μια προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011 και παρά την οικονομική κρίση, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

image

image

image

Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το showroom να μιλήσω μαζί τους και να δω από κοντά την πραγματικά αξιόλογη δουλειά τους. Σ’ ένα χώρο που παραπέμπει σε εργαστήρι αλχημιστή του Μεσαίωνα, με τα μπουκαλάκια και τους δοκιμαστικούς σωλήνες που στολίζουν τις προθήκες και χρησιμεύουν ως συσκευασίες για τα κοσμήματα.

image

image

image

image

Τα κοσμήματα που σχεδιάζουν η Μαριάτζελα και ο Βασίλης, θυμίζουν Καθολικά Rosario, είναι φτιαγμένα από ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους, ακόμα και με διαμάντια, δεμένα σε χρυσό και ασήμι. 

image

image

image

image

image

Simple chic κοσμήματα, κοντά και μακριά κολιέ, βραχιόλια, που μπορούν να φορεθούν όλη τη μέρα. Χειροποίητα, διαχρονικά μέσα όμως από μια σύγχρονη ματιά, απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια, στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.

image

image

image

image

image

image

image

image

Εντυπωσιακή και πρωτότυπη και η συσκευασία τους, σε γυάλινα μπουκαλάκια με ετικέτα που περιγράφει τα χαρακτηριστικά του κάθε κομματιού, σήμα κατατεθέν της εταιρίας.

 

image

image

image

Εκτός από το showroom στην Πινδάρου 26 στο Κολωνάκι, τα κοσμήματα διατίθενται, μεταξύ άλλων, στο site της Angelo di Spirito Rosa, αλλά και σε μία από τις πιο γνωστές διεθνείς on line boutique τη luisaviaroma.com.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.