Τη στιγμή που θα μπείτε στο κατάλυμα, θα νιώσετε σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος μέσα στα τεράστια πέτρινα τοιχώματα του Sto Roloi. 

image

Ανεξάρτητα από το διαμέρισμα που θα επιλέξετε, η διακόσμηση και οι προσωπικές πινελιές θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να ταξιδεύετε στο σπίτι των φίλων σας.

image

Το Sto Roloi βρίσκεται ακριβώς κάτω από το γραφικό ορόσημο του Πόρου, το “Roloi” (που σημαίνει “Πύργος του ρολογιού”) και λίγα μόνο σκαλοπάτια πάνω από το ρομαντικό λιμάνι.

image

Καθισμένη στο μπαλκόνι του Sto Roloi αργά το απόγευμα βλέπεις τον ήλιο να δύει πίσω από την μακρινή οροσειρά, που σχηματίζει την «Κοιμωμένη Κυρία», και βάρκες όλων των μεγεθών να γλιστρούν στον κόλπο του Πόρου, για να αγκυροβολήσουν για τη νύχτα. 

image

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο σημείο αγκυροβόλησης του νησιού για τα πιο πολυτελή σκάφη είναι ακριβώς κάτω από το κατάλυμα.

image

Το Sto Roloi βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην παλαιότερη γειτονιά του Πόρου, ανενόχλητος από τη φασαρία κάτω – ιδανικό για παραθεριστές που δεν θέλουν να ενοχληθούν από θόρυβο.

image
image

Ωστόσο, μέσα σε δύο λεπτά με τα πόδια θα βρίσκεστε στο κέντρο της νησιωτικής ζωής: καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ κατά μήκος της παραλίας, φθηνά θαλάσσια ταξί ή λεωφορεία για να σας μεταφέρουν μέσα σε λίγα λεπτά στην αγαπημένη σας παραλία, την αγορά με όλα τα είδη ντόπια φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

image
image
image
image
image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.