Η Madoxx Lifestyle ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή των Cavalli Class Bags & Accessories για Ελλάδα και Κύπρο.

Ως ένας κορυφαίος εισαγωγέας στον χώρο των ρολογιών και των κοσμημάτων, η Madoxx Lifestyle έχει δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στην Ελληνική αγορά. Αυτή η νέα επέκταση στον χώρο της μόδας αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία.

CCHB00072500 Talent Η συλλογή Cavalli Class Bags & Accessories

Η συλλογή Cavalli Class Bags & Accessories, μια νέα γραμμή από τον διάσημο οίκο Cavalli, στοχεύει να φέρει στη σύγχρονη γυναίκα σχέδια μόδας που είναι επίκαιρα και προσιτά. Η συλλογή παρουσιάζει εξαιρετικά υλικά και εντυπωσιακά σχέδια που ενσαρκώνουν την κομψότητα και το στυλ.

2 Η συλλογή Cavalli Class Bags & Accessories

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τα Cavalli Class Bags & Accessories στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά”, δήλωσε ο Γιώργος Νικολάου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Madoxx. “Πιστεύουμε ότι αυτή η προσθήκη θα επαναπροσδιορίσει τις τάσεις της μόδας και θα προσφέρει στις γυναίκες μια μονaδική γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν πολυτέλεια, προσιτές τιμές και εξαιρετική χειροτεχνία.”

CCHB00072400 Talent Η συλλογή Cavalli Class Bags & Accessories

Με αυτήν την προσθήκη, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στο να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, στο αγοραστικό κοινό της Ελλάδας και της Κύπρου.

4 Η συλλογή Cavalli Class Bags & Accessories

CCHB00302500 Talent Η συλλογή Cavalli Class Bags & Accessories


Περισσότερα εδώ: https://madoxxlifestyle.com



What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.