Στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Η πρόσκληση – υπόσχεση δελεαστική! Να απολαύσουμε ένα τριήμερο κρητικής φιλοξενίας γεμάτη χρώματα, αρώματα, γεύσεις, ζεστασιά και ανέσεις. Μία μοναδική εμπειρία που μας πρόσφερε απλόχερα το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay της ZEUS International Hotels & Resorts στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και μας έκανε να ονειρεύομαστε ακόμη πιο έντονα τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

WGM Exterior Drone 29 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος
Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
WGM Lagouna SIP N DIP – Pool Bar 1 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Περίπου μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και πολύ κοντά στον Άγιο Νικόλαο, το αναβαθμισμένο παραθαλάσσιο resort, απλώνεται ανάμεσα στις καταπράσινες πλαγιές του Λασιθίου και το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος, με την γοητευτική αύρα του!

WGM Beach Area 18 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Και η κρητική φιλοξενία αποτυπώθηκε από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπο του Γενικού Δ/ντή του resort, Γιώργου Σφακιανάκη, ο οποίος μαζί με το ευγενικό προσωπικό, μας υποδέχτηκαν με λιχουδιές και παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης και φυσικά ρακή, που απολαύσαμε στην τεράστια κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου με την εντυπωσιακή θέα.

WGM Thea Lobby Bar 7 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Και το υπέροχο “ταξίδι” συνεχίστηκε στο ευρύχωρο δωμάτιο δύο επιπέδων, με την ιδιωτική πισίνα και τη θέα στη θάλασσα, που θα με φιλοξενούσε για το επόμενο τριήμερο.

WGM Villa 2 Bedroom Maisonette Sea View Private Pool 1 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

‘Eνα από τα 318 πολυτελή δωμάτια, ιδιωτικές βίλες και μοναδικά μπανγκαλόου, πολλά από τα οποία με private pool, ιδανικά σχεδιασμένα για οικογένειες, ζευγάρια και επαγγελματίες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Κingsize κρεβάτι, bohemian chic αισθητική, παραδοσιακά μοτίβα στους εσωτερικούς χώρους, χρώματα εμπνευσμένα από το κρητικό πέλαγος και το πλούσιο φυσικό τοπίο.

WGM Deluxe Junior Suite Indoor Jacuzzi Private Pool 28 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

WGM Deluxe Junior Suite Indoor Jacuzzi Private Pool 1 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Aνάμεσα στις πλούσιες υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο, ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι αναζητά για την απόλυτη χαλάρωσή στις διακοπές του, όπως μασάζ και θεραπείες σπα, αθλητικές εγκαταστάσεις, outdoor cinema και πολλά ακόμη.

SPA 5 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Για τους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία και περιποίηση το πολυτελές Spa μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ευεξίας, ενώ μια μοναδική εμπειρία yoga στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε έναν ελαιώνα, χαρίζει αναζωογόνηση και ανανέωση σώματος και πνεύματος. Για τους λάτρεις της άσκησης και των αθλητικών δραστηριοτήτων διατίθενται σύγχρονα γήπεδα, πολυτελείς πισίνες και υπαίθριοι χώροι άσκησης, με μία υπέροχη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου. 

SPA 2 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Πλούσιες επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέρονται και στο φαγητό και το ποτό.

Η μέρα ξεκινά με πλούσιο πρωινό στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Αmalthea, που υμνεί τη μεσογειακή κουζίνα και την Κρητική γαστρονομική παράδοση μέσα από πλούσια μπουφέ. Το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις, μυρωδιές, χρώματα και αρώματα που συνθέτουν το απόλυτο γευστικό ταξίδι στην Κρητική παράδοση στο πιο παραδοσιακό και ρουστίκ εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Καφενείον ενώ για τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν εύγευστα πιάτα με τρυφερό ψητό κρέας, παρέα με το καλοκαιρινό αεράκι το Bay Grill περιμένει πάνω στη παραλία του ξενοδοχείου.

WGM Elia Restaurant 22 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος
Elia A La Carte Restaurant

Για τους λάτρεις των μεσογειακών σπεσιαλτέ με μια πινελιά ανεπιτήδευτου fine dining το Elia A La Carte Restaurant με θέα το κόλπο, είναι ιδανική επιλογή για το δείπνο, απολαμβάνοντας μαζί με το βραδινό, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

WGM Elia Restaurant 19 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Η μέρα σβήνει με δροσερά cocktails και μουσική ή με ποτό και ναργιλέ στο Shisha Patio, χαλαρώνοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες και τις πολύχρωμες μαξιλάρες κάτω από τον έναστρο Κρητικό ουρανό.  Plus μία μαγευτική εμπειρία Wine tasting, που μας έμεινε αξέχαστη στη Σπηλιά του ξενοδοχείου.

IMG 5970 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay αποτελεί επίσης, θαλάσσιο καταφύγιο για τους περιπετειώδεις ναυτικούς χάρη στην σύγχρονη μαρίνα του. Οι επισκέπτες μπορούν από εδώ να προσεγγίσουν τις πανέμορφες ακτές της Κρήτης,  είτε να νοικιάσουν ένα σκάφος για τις εξορμήσεις τους στην περιοχή.

IMG 6269 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Επιπλέον, η μαρίνα προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες με διασκεδαστικά θαλάσσια σπορ, συναρπαστικές περιηγήσεις σε αξιοθέατα, αλλά και χαλαρωτικές εκδρομές για ψάρεμα. Το concierge του beach club θα φροντίσει ώστε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν επιλέξετε να είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για όλους.

IMG 5574 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος
Σπιναλόγκα

Εμείς επιλέξαμε μία μίνι απόδραση στο ιστορικό νησί της Σπιναλόγκα, βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά στην παραλία της Κολοκύθας και απολαύσαμε ένα πλούσιο γεύμα σ’ ένα Live cooking session πάνω στο καραβάκι.

IMG 6208 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα, είναι που κάνουν τους θαμώνες του Wyndham Grand Crete Mirabello Bay να το προτιμούν σταθερά εδώ και 50 χρόνια και ορισμένους εξ αυτών, να παραθερίζουν εκεί κυριολεκτικά από γενιά σε γενιά. Ανακαινισμένο ολιστικά με νέες πολυτελείς εγκαταστάσεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, ζωντανεύοντας την απαράμιλλη αξία της αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας, εξακολουθεί να δεσμεύεται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ξεχωριστών εμπειριών σε μια μαγευτική τοποθεσία.

WGM Exterior Drone 16 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Ίσως έτσι εξηγείται, γιατί η Γερμανίδα συγγραφέας Judith Denker, η οποία έζησε ένα υπέροχο καλοκαίρι στο resort το 1989, γεμάτο ρομαντισμό, έρωτα, ανεμελιά, αλλά και τη θλίψη του αποχαιρετισμού, αποφάσισε να γράψει το μυθιστόρημα με τίτλο “Kölsch, Sirtaki und bella Vita”, εμπνευσμένο από εκείνες τις διακοπές… Το φετινό καλοκαίρι περιμένει κι εμάς να “γράψουμε” τις δικές μας μικρές καλοκαιρινές ιστορίες!

WGM Exterior Drone 29 1 Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπείτε εδώ: https://www.wyndhamgrandmirabello.com/

Σχετικά με τη ZEUS International Hotels & Resorts

Με 22 πολυτελή ξενοδοχεία (7 από τα οποία ιδιόκτητα), πάνω από 4000 δωμάτια σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης και περισσότερουςαπό 1.000.000 επισκέπτες ανά έτος, η ZEUS δημιουργεί αυθεντικές εμπειρίες ευζωίας για κάθε είδους ταξιδιώτη. Από την Κρήτη ως τη Χαλκιδική, το Μιλάνο μέχρι τη Γένοβα και απότη Λευκωσία ως το Βουκουρέστι, προσφέρει αξέχαστες αποδράσεις εστιάζοντας στην άνεση, την απόλαυση, την ευεξία και την ποιότητα -βασικές αρχές μιας φιλοσοφίας που περιγράφεται από το μότο «A Zeus experience».

Η ZEUS, εμπνέεται από την κουλτούρα κάθε τόπου για να προσφέρει ζεστή και ανεπιτήδευτη φιλοξενία που αναδεικνύει την κάθε στιγμή, προσφέροντας ονειρική διαμονή δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα στα βουνά, στις όχθες μιας ήσυχης λίμνης ή στο κέντρο μιας πολύβουης πόλης. Επιπλέον, από το 2014 που ιδρύθηκε, έχει συνδεθεί με τη λειτουργία, τη διαχείριση και την ανάπτυξη σημαντικών τουριστικών έργων και πολυτελών καταλυμάτων, αποσπώντας βραβεία και αναγνωριζόμενη ως μία κορυφαία επιχείρηση της ελληνικής οικονομίας. Μεταξύ άλλων, συνεργάζεται αγαστώς με διεθνείς αλυσίδες όπως Wyndham Hotels & Resorts, Hilton Worldwide Holdings Inc., Radisson Hotel Group και Marriott International, ενώ παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για απαιτητικά εγχειρήματα εντός και εκτός Ελλάδας.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.