Εμπνευσμένη από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς στα νησιά της Πολυνησίας, για περισσότερα από 45 χρόνια η HEI POA δημιουργεί αυθεντικά προϊόντα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά με λάδι monoï Ταϊτής. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η HEI POA αποκαλύπτει τη νέα της συλλογή Monoï: το Lagoon Monoï. Αυτό το καινούριο έλαιο ομορφιάς προσκαλεί τους λάτρεις του monoï σε ένα ταξίδι στην καρδιά των λιμνοθαλασσών της Πολυνησίας.

HEI ambiance 653282 monoi des lagons eau 1080x1080px 1E4A9148 Νέο Monoï des Lagons 

Αυτό το νέο ελιξίριο με ευωδιές από περγαμόντο, θαλασσινή αύρα, monoï και ζεστή άμμο αποκαλύπτει μια αποκλειστική, μαγευτική σύνθεση που προσφέρει αληθινές στιγμές απόδρασης και well-being μετά το ντους. Με προέλευση από την καρδιά των Πολυνησιακών λιμνοθαλασσών, τα φύκια Turbinaria Οrnata, γνωστά για την πλούσια περιεκτικότητά τους σε ιχνοστοιχεία και την ιδιότητά τους να επαναφορτίζουν με πολύτιμα μέταλλα την επιδερμίδα, εμποτίζονται με λάδι monoï από την Ταϊτή για να δώσουν το Algomonoi.

HEI ambiance 653282 monoi des lagons huile 1080x1080px 1E4A9263 Νέο Monoï des Lagons 

Το έλαιο φροντίδας με πολλαπλές χρήσεις ενυδατώνει, τρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θρεπτική μάσκα πριν το λούσιμο για να αποκαταστήσει την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών σας.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.