Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, συνεργάζεται με τον διάσημο Οίκο και φωτογραφίζεται στους δρόμους του Λονδίνου κρατώντας, τις νέες Capucines!

1d564a97362e45c9a0380833fe293566 H Μαρία Ολυμπία μούσα του οίκου Louis Vuitton

Η τσάντα Capucines, η διαχρονική αυτή τσάντα Louis Vuitton έχει πάρει το όνομά της από το πρώτο κατάστημα του οίκου Louis Vuitton, το οποίο άνοιξε το 1854 στην οδό Neuve-des-Capucines και αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια του οίκου.

mail H Μαρία Ολυμπία μούσα του οίκου Louis Vuitton

Στο συνοδευτικό σημείωμα της αποκάλυψης της νέας καμπάνιας, η Louis Vuitton χαρακτηρίζει τη Μαρία – Ολυμπία ως μία φίλη του οίκου, η οποία ενσαρκώνει τη φρεσκάδα και τη σοφιστικέ κομψότητα των πρόσφατων σχεδίων της Capucines”.

IMG 2061 H Μαρία Ολυμπία μούσα του οίκου Louis Vuitton

Στην καμπάνια, το style icon της νέας γενιάς φωτογραφίζεται στους δρόμους του Λονδίνου κρατώντας τις νέες Capucines και φορώντας δημιουργίες του οίκου.

ea265de8e87 H Μαρία Ολυμπία μούσα του οίκου Louis Vuitton

IMG 2064 H Μαρία Ολυμπία μούσα του οίκου Louis Vuitton

Το λανσάρισμα περιλαμβάνει δύο νέες colour block Capucines MM. Η μία εκδοχή θα είναι διαθέσιμη σε μια ζεστή Arizona απόχρωση που ζωντανεύει μέσα από τους δερμάτινους τόνους Taurillon, το ρουμπινί στο logo, το ξύλο στο χερούλι και το coquille στο καπάκι, ενώ το δεύτερο σχέδιο συλλαμβάνει τη γοητεία του μαύρου Taurillon δέρματος που έρχεται σε αντιπαράθεση με τόνους της ίδια απόχρωσης. 

IMG 2062 H Μαρία Ολυμπία μούσα του οίκου Louis Vuitton

Άλλο ένα must-have της συλλογής, η Capucines Flower Chain. Διακοσμημένη με μία χρυσή αλυσίδα, που υπόσχεται πολλές εναλλακτικές στο κράτημά της. Τα Monogram λουλούδια που θυμίζουν κοσμήματα και διακοσμούν την αλυσίδα έχουν μπει πολύ προσεχτικά σε καλούπι πριν γεμίσουν με σμάλτο και γυαλιστούν στο χέρι. Αυτή η τσάντα, που είναι σίγουρο ότι ταιριάζει με κάθε look, είναι διαθέσιμη σε μαύρο (MM), Tanzanite μπλε (BB), και Pondichéry ροζ (Mini).

https://youtu.be/sHT5ouBBems

Photos | Courtesy of Louis Vuitton

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.