Το Rouge Dior, ειδικό στην τέχνη του χρώματος, διευρύνεται μέσα από ένα νέο κεφάλαιο, πιο φυσικό και περιποιητικό.

https://youtu.be/pBeeCkSEYgA

«Με φυσικότητα και ειλικρίνεια, μπορούν να επιτευχθούν επαναστατικές αλλαγές χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες». Christian Dior

Με τα πρώτα, χρωματιστά balm χειλιών, Rouge Dior, δημιουργημένα από 95% συστατικά φυσική προέλευσης, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, αναδημιουργεί τη ρουτίνα χειλιών με ένα προϊόν που προσφέρει όλη την τεχνογνωσία του μακιγιάζ Dior και της περιποίησης χειλιών, για να ντύσει φυσικά όλα τα χαμόγελα.

Το Natural Balm κυκλοφορεί σε τρία αποτελέσματα (σατινέ, ματ και βελούδινο) και 18 αποχρώσεις για να ενισχύσει όμορφα κάθε τόνο χειλιών, ολοκληρώνοντας τα τέσσερα αποτελέσματα (βελούδινο, ματ, σατινέ και μεταλλικό) της εμβληματικής σειράς Rouge Dior.

M967 ROUGE DIOR 20 P02E 4HITSHADES NUDE VELVET L4 F39 Rouge Dior

Μια επαναστατική σύνθεση με εκχυλίσματα λουλουδιών από 95%συστατικά φυσικής προέλευσης

Η δύναμη των λουλουδιών βρίσκεται στην καρδιά της ιστορίας του οίκου Dior: Ο Christian Dior αντλούσε συνεχώς έμπνευση από τους κήπους. Ως φυσική συνέχεια, τα νέα balm χειλιών Rouge Dior είναι εμπλουτισμένα με ένα μπουκέτο λουλουδιών, συνδυάζοντας για πρώτη φορά μια σύνθεση, που αποτελείται από 95% συστατικά1 φυσικής προέλευσης με τη μοναδική τεχνογνωσία και χρωματική εξειδίκευση του οίκου Dior

Βασισμένο στην επιστήμη των λουλουδιών του Dior, αυτό το νέο μπουκέτο με καταπραϋντικές ιδιότητες συμβάλλει στα οφέλη περιποίησης των χειλιών του balm, το οποίο χαρίζει στα χείλη 24 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης. Υγιή και λεία, τα χείλη επανακτούν τη φυσική τους ομορφιά. Ημέρα με την ημέρα, προστατεύονται από εξωτερικούς παράγοντες στρες, όπως ξηρότητα και ερεθισμούς.

C025100999 RougeDior MATTE BALM 21 DT SL F39 Rouge Dior
C025100999 RougeDior MATTE BALM RECHARGE 21 DT SL F39 1 Rouge Dior

Θήκη, που επιδέχεται ανταλλακτικό, εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική

Το balm χειλιών Rouge Dior κυκλοφορεί σε μια εμβληματική μπλε θήκη, σαν κόσμημα, διακοσμημένη με μια μπλε αγκράφα περιμετρικά με τα αρχικά «CD». Ένα διαχρονικό αξεσουάρ, εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική, που αποτελεί μέρος της δέσμευσης Dior για οικολογικό σχεδιασμό, χάρη στη συσκευασία που επιδέχεται ανταλλακτικό.

image002 1 Rouge Dior

Φυσική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θηλυκότητα

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Rouge Dior που ξεκίνησε το 2020 συνεχίζει σήμερα πίσω από το φακό των φωτογράφων Inez και Vinoodh, για να αποκαλύψει μια νέα πτυχή της φυσικής αυτοπεποίθησης της Natalie Portman.

Η ηθοποιός και πρέσβειρα της μοντέρνας θηλυκότητας ενσαρκώνει μια φωτεινή και κομψή ομορφιά με χείλη ντυμένα με ένα απαλό ροζ πέπλο.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.