O ιταλικός οίκος Gancia στηρίζει τη γυναικεία έκφραση και διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά μια λαμπερή εκδήλωση, αυτή τη φορά στο bar-restaurant Bungalow 7, αφιερωμένη στη δύναμη των χρωμάτων και την επίδρασή τους στη φυσική ομορφιά.


Η μάρκα συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες που προάγουν την αυτοέκφραση μέσα από την τέχνη και την αισθητική, ενισχύοντας τη γυναικεία ενδυνάμωση σε κάθε της μορφή.




Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια εμπνευσμένη παρουσίαση από την image consultant Μάγδα Καζόλη, η οποία μοιράστηκε πολύτιμες γνώσεις για τη σωστή χρωματική ανάλυση και τον τρόπο που αυτή μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας. Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το προσωπικό τους χρωματικό προφίλ, κατανοώντας τη σημασία των αποχρώσεων που τους ταιριάζουν.

Σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και έμπνευση, συνοδευόμενη από εκλεκτές ποικιλίες του αφρώδη οίνου Gancia, η μάρκα ανέδειξε τη σημασία της αισθητικής και του προσωπικού στυλ, αγκαλιάζοντας την αυτοέκφραση και την ομορφιά σε όλες τις μορφές της.




Λίγα λόγια για τoν οίκο Gancia:
Ο οίκος Gancia, με έτος ίδρυσης το 1850 από τον Carlo Gancia, ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου Ιταλικού αφρώδη οίνου, πριν καν συσταθεί το μοντέρνο Ιταλικό κράτος ενώ ήταν και ο επίσημος προμηθευτής οίνων της Αυλής, κατά τη δυναστεία των Savoy – Carignano στα τέλη του 19ου αιώνα.
Οι αμπελώνες της Gancia βρίσκονται στην καρδιά της περιοχής του Piemonte και έχουν έκταση 2.000 εκταρίων. Εφαρμόζοντας τις καλύτερες καλλιεργητικές και οινολογικές τεχνικές, σε συνδυασμό με τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το εξαιρετικό υπέδαφος της περιοχής, τα προϊόντα Gancia ξεχωρίζουν για την ανώτερη ποιότητά τους και τη γνήσια Ιταλική τους φινέτσα.
Τα ιστορικά υπόγεια Κελάρια του Οίκου Gancia αποκαλούμενα και ως “Underground Cathedrals” που κέρδισαν αυτό το όνομα λόγω της μοναδικής αρχιτεκτονικής τους, είναι σκαμμένα σε ηφαιστειακό υπέδαφος για την διατήρηση μίας μόνιμα σταθερής θερμοκρασίας 12-14°C, ώστε ο οίνος να ωριμάσει κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. H Unesco, για την μοναδικότητά τους, προέβη στον χαρακτηρισμό τους ως Μνημείo Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Photos Studio Panoulis, Efrontrow