H Juliette Armand ηγέτης στον χώρο των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης  της επιδερμίδας, παρουσιάζει τη νέα σειρά Ameson. 

H Juliette Armand, περνά στην 4η δεκαετία δραστηριοποίησής της, προσφέροντας νέα προϊόντα στην ιατρική αισθητική. Η σειρά AMESON της Juliette Armand είναι το κορυφαίο αποτέλεσμα της σύγκλισης εργαστηριακών ερευνών με τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις σε διαφορετικούς επιστημονικούς τομείς. 

Ameson Rejuvenation product range black low res H νέα σειρά Ameson της Juliette Armand για την περιποίηση της επιδερμίδας

Καθώς η Kοσμετολογία ενώνει δυνάμεις με τη Γενετική και την Ιατρική, με άμεσα αποτελέσματα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, η AMESON εμπλουτίζεται τώρα με νέες δυνατότητες επιλογών, τόσο συμβατικών, όσο και επεμβατικών, για την καθημερινή φροντίδα και την επαγγελματική θεραπεία.  Η ολοκληρωμένη σειρά AMESON αξιοποιεί τον πολύπλευρο μηχανισμό δράσης του πολυνουκλεοτιδίου PDRN και τη συνέργειά του με άλλα δραστικά συστατικά, επιτυγχάνοντας, πέρα από την επιτάχυνση των φυσιολογικών διεργασιών του δέρματος, και την απευθείας διέγερση των βιολογικών μηχανισμών για την επιδιόρθωση της επιδερμίδας. 

α5793 H νέα σειρά Ameson της Juliette Armand για την περιποίηση της επιδερμίδας

Η AMESON περιλαμβάνει για τον σκοπό αυτό και προϊόντα με τεχνολογία «microneedling», για την άμεση και ταχύτερη διείσδυση του πολυνουκλεοτιδίου και των υπόλοιπων δραστικών συστατικών. 

Η ολοκληρωμένη σειρά Ameson Rejuvenation αποτελείται από: 

4 προϊόντα Skincare για φροντίδα στο σπίτι (1 μία συσκευή self-needling με ορό, 1 ορό και 2 κρέμες) με «ναυαρχίδα» το PDRN Rejuvenation Microneedling για μεσοθεραπεία στο σπίτι

2 προϊόντα Post Treatment για άμεση καταπράυνση της ερεθισμένης επιδερμίδας

και τέλος 1 προϊόν μεσοθεραπείας αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση,
με τεχνική microneedling, μόνο από επαγγελματία (αισθητικό, γιατρό)

Τα προϊόντα περιποίησης μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://www.juliettearmand.com/


What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.