Καθημερινή ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και ασπίδα ενάντια στο blue light με οικολογική σύνθεση που βελτιώνει την επιδερμίδα. 

Η αντηλιακή προστασία τοποθετείται ολοένα και πιο ψηλά στην κορυφή της αντιγήρανσης και ένα αντηλιακό προσώπου για καθημερινή χρήση ακόμη και τη χειμερινή σεζόν αποτελεί το next best thing του skincare.  

DARLING GLOWY SCREEN SPF 50 2 Darling głowy screen, το vegan αντηλιακό προσώπου με skin-perfecting αποτέλεσμα

Το αντηλιακό προσώπου GLOWY SCREEN SPF 50+, το star product του Ιταλικού vegan suncare brand DARLING, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και προστασία SPF.

DARLING GLOWY SCREEN SPF 50 Darling głowy screen, το vegan αντηλιακό προσώπου με skin-perfecting αποτέλεσμα

Η «πράσινη» φόρμουλά του περιλαμβάνει φίλτρα UV επόμενης γενιάς, που θωρακίζουν την επιδερμίδα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, την περιβαλλοντική ρύπανση και το blue light των ηλεκτρονικών συσκευών. 

DARLING GLOWY SCREEN SPF 0 Face Sunscreen Darling głowy screen, το vegan αντηλιακό προσώπου με skin-perfecting αποτέλεσμα

Η skin-perfecting σύνθεση του DARLING GLOWY SCREEN SPF 50+ προσφέρει αόρατη προστασία και φυσική, λαμπερή όψη, χωρίς λευκά υπολείμματα, καθιστώντας το ιδανικό για βάση μακιγιάζ. Με το μοναδικό άρωμα της Darling, το GLOWY SCREEN SPF 50+ σάς μεταφέρει σε έναν τροπικό παράδεισο με απαλές νότες καρύδας, Tiaré και Monoi.

GLOWY SCREEN SPF 50 3 Darling głowy screen, το vegan αντηλιακό προσώπου με skin-perfecting αποτέλεσμα

CALLING ALL DARLING LOVERS! 

Από αύριο 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, με κάθε αγορά του GLOWY SCREEN SPF 50+ από το Hondos Center Ερμού (Ερμού 39),  λαμβάνετε δώρο το limited edition Denim Baseball Cap της DARLING, για φθινοπωρινές εμφανίσεις που συνδυάζουν την αντηλιακή προστασία με το απαράμιλλο στιλ.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.