Το Manko Athens, ένα μοναδικό lifestyle concept που συνδυάζει εστιατόριο, day club, beach club και late-night spot σε ένα πολυδιάστατο περιβάλλον. Μετά τη διεθνή επιτυχία του, το Manko “προσγειώθηκε”, στο One&Only Aesthesis.

αDSC07 Manko Athens: γεύση περουβιανήςγαστρονομίας
manko day 29148 2 Manko Athens: γεύση περουβιανήςγαστρονομίας

Με επικεφαλής τον αναγνωρισμένο σεφ Juan David Ocampo και προσφέροντας την καλύτερη περουβιανή κουζίνα, το μενού του Manko Athens αποτελεί φόρο τιμής στην περουβιανή γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διεθνώς.

240100 Manko Chef Juan David Ocampo photo credit Nick Kontostavlakis 073 Manko Athens: γεύση περουβιανήςγαστρονομίας
Juan David Ocampo

Συνδυάζοντας τις ευρωπαϊκές, ιαπωνικές, κινεζικές και κρεολικές επιρροές με τον αρχαίο πολιτισμό των Άνδεων και την ενθουσιώδη ενέργεια του Αμαζονίου, το Manko Athens δημιουργεί ένα ξεχωριστό σύμπαν που ο καθένας αξίζει να εξερευνήσει.

DJI 20240502192542 0228 D Manko Athens: γεύση περουβιανήςγαστρονομίας

Λίγα βήματα μακριά από την καρδιά της Αθήνας, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας, έχει τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας: ξεκινώντας από ένα χαλαρωτικό καταφύγιο δίπλα στην πισίνα, καθώς η ώρα περνάει μετατρέπεται σε ένα σαγηνευτικό προορισμό για νυχτερινή διασκέδαση με κορυφαίους DJs, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τους κρυμμένους χώρους και την μοναδική ατμόσφαιρά του.

Untitled Capture6591 Manko Athens: γεύση περουβιανήςγαστρονομίας

From Peru with love

Τα τελευταία χρόνια, η περουβιανή κουζίνα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία γαστρονομικά brands και το ίδιο το Περού αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς για τους απανταχού food lovers. Το μυστικό της επιτυχίας του έγκειται στη βιοποικιλότητα σε συνδυασμό με την πολυπολιτισμική του κληρονομιά.

α083 Manko Athens: γεύση περουβιανήςγαστρονομίας
photo credit Nick Kontostavlakis

Ο συνδυασμός των γεύσεων στην περουβιανή κουζίνα αντανακλά το μείγμα των πολιτισμών που έχουν φτάσει στη χώρα της Ν. Αμερικής κατά τους τελευταίους αιώνες και ενσωματώνει ισπανικές, αφρικανικές, ιταλικές και ιαπωνικές επιρροές. Στο πέρασμα των ετών, οι παραδοσιακές γεύσεις συγκεράστηκαν με τις σύγχρονες τάσεις και διαδόθηκαν στην Αμερική και την Ευρώπη. 

α 079 Manko Athens: γεύση περουβιανήςγαστρονομίας
photo credit Nick Kontostavlakis

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.