Η Dyson κάνει το επόμενο βήμα της, στoν κόσμο της ομορφιάς με την πρώτη σειρά προϊόντων styling Dyson Chitosan™

«Ενώ κάποια άλλα προϊόντα styling χρησιμοποιούν απλά πολυμερή που κολλάνε τις τούφες των μαλλιών μεταξύ τους σαν κόλλα, οι φόρμουλες της Dyson λειτουργούν διαφορετικά. Στις φόρμουλες Dyson Chitosan™, το σύνθετο μακρομόριο βοηθά να δημιουργήσει εύκαμπτους δεσμούς που στηρίζουν τα μαλλιά τούφα-τούφα, για ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα, με κίνηση και λάμψη»

James Dyson, Ιδρυτής και Chief Engineer

Με τη βοήθεια της χιτοζάνης, ενός σύνθετου μακρομόριου που προέρχεται από μανιτάρια στρειδιών, και σχεδιασμένη με την τεχνολογία Dyson Triodetic™, η σειρά είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας επένδυσης στην υγεία των μαλλιών για πάνω από μια δεκαετία, με την Dyson να επεκτείνει τώρα τις ερευνητικές της δυνατότητες στην επιστήμη των συστατικών.

Βασισμένη στην έρευνα και την καινοτομία καθώς και στην επιστήμη των μαλλιών που βρίσκεται πίσω από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Dyson, αυτή η νέα σειρά προϊόντων styling ακολουθεί την ίδια λογική στη μηχανική της Dyson, εστιάζοντας στην παροχή υψηλής απόδοσης προϊόντων και εμπειριών.

616243 H πρώτη σειρά προϊόντων styling από την Dyson

Σχεδιασμένη για να καταπολεμήσει τα προβλήματα κάποιων άλλων προϊόντων στην αγορά που χρησιμοποιούν απλά πολυμερή που συγκρατούν τις τούφες των μαλλιών με άκαμπτους δεσμούς, η σειρά styling Dyson Chitosan™ λειτουργεί διαφορετικά για να προσφέρει ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα1, με κίνηση και λάμψη, χωρίς να σκληραίνει τα μαλλιά. Για όλους τους τύπους μαλλιών. Ακόμη και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας2.

PRE-STYLE CREAM 

Προετοιμάζει. Διατηρεί. Περιποιείται. Μεταμορφώνεται από κρέμα σε διάφανο ορό, καθώς απλώνεται τη φόρμουλα στο χέρι σας για ομοιόμορφη εφαρμογή, εύχρηστο, και μακράς διάρκειας κράτημα με φυσική αίσθηση. Με βελτιωτικούς παράγοντες που μειώνουν το φριζάρισμα και προστατεύουν τη φυσική λάμψη.

616244 H πρώτη σειρά προϊόντων styling από την Dyson

ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ-ΤΟ-ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ

Κρατάει. Ενυδατώνει. Αναδεικνύει. Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών. Κρατάει και ορίζει το τελικό σας στυλ, για απαλό, ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα με κίνηση και λάμψη. Τα μαλλιά ενυδατώνονται με λαμπερό φινίρισμα. Το στυλ παραμένει σταθερό μετά το στέγνωμα με θερμότητα ή αέρα. Η φόρμουλα, η οποία περιέχει υαλουρονικό οξύ, λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας χωρίς βάρος σε σχετική υγρασία έως και 80%.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.