Μετά από 10 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης πολυτελών ειδών περιποίησης και φροντίδας spa, η Αriadne Athens Skin Wellness παρουσιάζει το σαγηνευτικό άρωμα Délos, εμπνευσμένο από το λαμπρότερο νησί του Αιγαίου, τη Δήλο.

GL0822 2 Αriadne Athens Skin Wellness 

Το Eau de Parfum Délos by Ariadne Athens, συνδυάζει τη θεϊκή ένωση των εσπεριδοειδών, τη φρεσκάδα των λουλουδιών και την απαράμιλλη αγνότητα του λευκού μόσχου. Χαρίζει μία έκρηξη μεσογειακής δροσιάς και καθαρότητας, μεγάλης διάρκειας, που αναδεικνύει την πεμπτουσία της γυναικείας ελκυστικότητας αιχμαλωτίζοντας την εκλεπτυσμένη θηλυκή κομψότητα.

DELOS EAU DE PARFUME Αriadne Athens Skin Wellness 

To νέο άρωμα Délos, είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και διατίθεται σε 50 ml. Συνοδεύεται ιδανικά από το πλούσιο αφρόλουτρο Délos Shimmering Pearls Body Wash και τη βελούδινη κρέμα σώματος Délos Shimmering Pearls Body Lotion.

DELOS SHIMMERING PEARLS BODY LOTION Αriadne Athens Skin Wellness 

Sun-Drenched Body Sunscreen Oil SPF30+

Η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας από της Ariadne Athens Skin Wellness συμπληρώνεται από το αντηλιακό λάδι υψηλής προστασίας Sun-Drenched Body Sunscreen Oil SPF30+.

To Sun-Drenched Body Sunscreen Oil SPF30+, δεν αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας ενώ είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία τόσο στο νερό όσο και σε κατάσταση εφίδρωσης. Το έλαιο αβησσυνίας που διαθέτει, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη αφήνοντας στην επιδερμίδα μεταξένια όψη και υφή. Η συγκέντρωση καροτέλαιου που περιλαμβάνει, επιτρέπει το σταδιακό και ασφαλές μαύρισμα υψηλής διάρκειας, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις επικίνδυνες ηλιακές ακτινοβολίες UVB + UVA.

IMG 1581 1 Αriadne Athens Skin Wellness 

Το Sun-Drenched Body Sunscreen Oil SPF30+ εξασφαλίζει απόλυτη αντηλιακή προστασία και χαρίζει πραγματική θρέψη, ενώ αποκαθιστά την υγρασία της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα.

Χρήση: Εφαρμόζουμε 30 λεπτά περίπου πριν από την έκθεση μας στον ήλιο περιμένοντας να απορροφηθεί. Ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες κυρίως μετά την έξοδο μας από το νερό. Σε κάθε περίπτωση, μην εκτίθεστε για πολύ ώρα στον ήλιο ακόμα και αν έχετε εφαρμόσει το αντηλιακό σας.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.