Σαμπάνια, κόκκινο ζεστό κρασί με μπαχαρικά (Glühwein), μελομακάρονα, κουραμπιέδες, αλμυρά και γλυκά finger food διά χειρός του Executive Chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Δημήτρη Μπούτσαλη και της ομάδας του, και χριστουγεννιάτικες μελωδίες μετέφεραν στους καλεσμένους τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Όλοι εντυπωσιάστηκαν από τον γιορτινό στολισμό του ξενοδοχείου, που επιμελήθηκε ο interior designer και event planner Δημήτρης Μπραζάς, και έσπευσαν να φωτογραφηθούν δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και σε όμορφες γωνιές του ξενοδοχείου.
Photo Papadakis Press