Η γνωστή σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη βρέθηκε προσκεκλημένη σε εκδήλωση που παρέθεσε προς τιμήν της, το Women’s International Club (WIC) της Αθήνας. 

tumblr inline ows2zgtWvQ1r56bid 540 Η Σοφία Κοκοσαλάκη προσκεκλημένη του WIC Αθήνας

tumblr inline ows2zbHbz31r56bid 540 Η Σοφία Κοκοσαλάκη προσκεκλημένη του WIC Αθήνας

tumblr inline ows2znWuAJ1r56bid 540 Η Σοφία Κοκοσαλάκη προσκεκλημένη του WIC Αθήνας

Στον εξαιρετικό χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος με φόντο το γαλάζιο του Σαρωνικού, 140 κυρίες-μέλη του WIC είχαν τη χαρά να δουν και να γνωρίσουν από κοντά την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια, και εντυπωσιάστηκαν τόσο με τις μοναδικές και αέρινες δημιουργίες της όσο και με τη ζεστή, φιλική και χαρούμενη διάθεσή της. Το WIC είναι ένα σωματείο που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και έχει σκοπό την προώθηση της φιλίας και του πολιτισμού ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου Ελληνίδες και γυναίκες από όλο τον κόσμο. 

Η Σοφία Κοκοσαλάκη προσκεκλημένη του WIC Αθήνας

tumblr inline ows323VD1N1r56bid 540 Η Σοφία Κοκοσαλάκη προσκεκλημένη του WIC Αθήνας

Ανάμεσα στα μέλη του είναι Πρέσβεις, σύζυγοι Πρέσβεων και υψηλών στελεχών μεγάλων εταιρειών που κατοικούν στην Αθήνα. Την εκδήλωση οργάνωσε η κ. Ρένα Παπαδοπούλου, μέλος του ΔΣ και υπεύθυνη προγράμματος του WIC, η οποία παρουσίασε στο πολυεθνικό κοινό όλη την πορεία της επιτυχημένης καριέρας της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο εξωτερικό. 

tumblr inline ows32mSkkI1r56bid 540 Η Σοφία Κοκοσαλάκη προσκεκλημένη του WIC Αθήνας

Η ελληνίδα σχεδιάστρια διέπρεψε στο χώρο της μόδας σχεδόν από τα πρώτα shows που παρουσίασε στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ανέλαβε να σχεδιάσει τα ρούχα για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Τις δημιουργίες της, που είναι βαθιά επηρεασμένες από το ανάγλυφο των αρχαιοελληνικών αγαλμάτων και αναδεικνύουν την κομψότητα της γυναικείας σιλουέτας, έχουν εμπιστευθεί πολλές από τις πιο γνωστές σταρ για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Την εκδήλωση στήριξε με την ευγενική της χορηγία η ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA, δίνοντας στις κυρίες την ευκαιρία να γνωρίσουν την καινούρια σειρά αντηλιακής προστασίας APIVITA SUNCARE

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.