H Links of London, το βραβευμένο βρετανικό brand κοσμημάτων και δώρων για γυναίκες και άνδρες, παρουσίασε σε μία λαμπερή εκδήλωση στην οικία της Βρετανίδας Πρέσβεως τη νέα συλλογή “Ascot Collection”, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας του brand με τις ιπποδρομίες Ascot και Royal Ascot. 

tumblr inline ows4hd84eT1r56bid 540 Η Links of London παρουσίασε τη νέα συλλογή Ascot Collection

Η Links of London επισφράγισε τη νέα πενταετή της συνεργασία ως Επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων του Ascot και του Royal Ascot, με ένα ξεχωριστό event στο κέντρο της Αθήνας παρουσία της Πρέσβεως της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, κας Kate Smith καθώς και πλήθους διασημοτήτων, εκπροσώπων του τύπου και fashion influencers.

tumblr inline ows4gblyUV1r56bid 540 Η Links of London παρουσίασε τη νέα συλλογή Ascot Collection

Η μοναδική λάμψη των κοσμημάτων της νέας συλλογής “Ascot Collection” χάρισε ξεχωριστό χαρακτήρα στο εσωτερικό του ιστορικού κτιρίου της οδού Λουκιανού. Όλοι οι καλεσμένοι ανακάλυψαν από κοντά τα νέα σχέδια σε βραχιόλια, statement cuff, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, κατασκευασμένα από ασήμι, ροζ και κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων. Η νέα συλλογή αντικατοπτρίζει την κομψότητα και το εμβληματικό στυλ, σήμα κατατεθέν των διάσημων ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου. 

tumblr inline ows4gqhtvG1r56bid 540 Η Links of London παρουσίασε τη νέα συλλογή Ascot Collection

Στο πνεύμα των βασιλικών ιπποδρομιών, οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους δημιουργίες από τη συλλογή “Ascot Collection” και να φωτογραφηθούν, φορώντας τα εντυπωσιακά καπέλα της γνωστής ενδυματολόγου Έβελυν Σιούπη.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.