Η συλλογή του Ιταλικού brand Cromia αποπνέει ταυτόχρονα θηλυκότητα και κομψότητα. Μία εντυπωσιακή συλλογή από δερμάτινες τσάντες διάφορων μεγεθών και χρωμάτων σε κλασσικά κυρίως σχέδια, που προσφέρει στην κάθε γυναίκα πολλές επιλογές, ανάλογα με την καθημερινότητά της.

Οι τσάντες Alviero Martini 1A Classe, Cromia και Le Pandorine για το Φθινόπωρο - Χειμώνα

Το όνομα του Le Pandorine είναι εμπνευσμένο από τον ελληνικό μύθο “κουτί της Πανδώρας”, το οποίο είναι το σύμβολο της γυναικείας περιέργειας. Κάθε τσάντα έχει τυπωμένο ένα μοναδικό μήνυμα δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιλέξουμε αυτό που μας εκφράζει.

tumblr inline mpqmmtXQlk1qz4rgp Οι τσάντες Alviero Martini 1A Classe, Cromia και Le Pandorine για το Φθινόπωρο - Χειμώνα

Alviero Martini 1a classe, ένα πασίγνωστο brand με τους χαρακτηριστικούς χάρτες, που δε χρειάζεται συστάσεις. Το κλασικό design αποκτά μεγαλύτερη ποικιλία και χρώμα και καλύπτει όλα τα στυλ από τις πρωινές μέχρι τις βραδυνές εμφανίσεις. Η σειρά συνοδεύεται από όμορφα αξεσουάρ όπως μαντήλια, καπέλα και μπότες!

tumblr inline mpqmpwQoqW1qz4rgp Οι τσάντες Alviero Martini 1A Classe, Cromia και Le Pandorine για το Φθινόπωρο - Χειμώνα

Περισσότερα εδώ: http://www.in2life.gr/article_efrontrow.aspx?amid=286624

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.