Ο Giorgio Armani μεταφράζει το πνεύμα των Συλλογών Υψηλής Ραπτικής σε μοναδικά και αξέχαστα αρώματα. Κάθε άρωμα Armani/Privé συλλαμβάνεται σαν ένα ρούχο άψογα διακοσμημένο. Μια πολύτιμη ισορροπία ασυμβίβαστης τελειότητας, ένα απόσταγμα σπάνιων και φωτεινών πρώτων υλών. 

image

Τα αρώματα Armani/Privé χωρίζονται σε τρεις συλλογές που διαρκώς εξελίσσονται. Η συλλογή “Les Eaux” ξυπνά αναμνήσεις από τους θρυλικούς κήπους της Μεσογείου.

image

Η συλλογή “La Collection” υμνεί τις πιο ξακουστές αρωματικές νότες της δυτικής παράδοσης της αρωματοποιίας και η συλλογή “La Collection des Mille et une Nuits” παραπέμπει στους επικούς μύθους και την πολυτέλεια της Ανατολής.

image

Η τελευταία προσθήκη σε αυτή τη συλλογή είναι το Myrrhe Imperiale με μεγαλοπρεπές μύρο, που μας μεταφέρει νοερά στις χίλιες και μια νύχτες! 

Τα υπέροχα μπουκάλια που φιλοξενούν τα αρώματα Armani/Privé έχουν το καθένα το δικό του ξεχωριστό πώμα που μοιάζει με πολύτιμο λίθο.

image

Παράλληλα με τα αρώματα, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τη συλλογή μακιγιάζ Armani για την άνοιξη 2014:

image

ένας ύμνος στο nude look –“Effetto Nudo”, με star products που κλέβουν τις εντυπώσεις το ιριδίζον highlighter The Belladonna Palette και τα διάφανα κραγιόν Rouge d’Armani sheer, σε τρεις ρομαντικές δαμασκηνί αποχρώσεις που εμπνέονται από το glamour του Hollywood της δεκαετίας του ’30, ενώ φυσικά το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με μολύβια ματιών, γκλος και το μοναδικό fluid sheer. 

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/views/efrontrow/beauty/efrontrowarticle/318855/aromata-armani-prive.html

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.