Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αρώματα, αισθήσεις και κομψότητα πραγματοποιήθηκε στον μαγευτικό χώρο του 91 Athens Riviera Private Members Club, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον εμβληματικό γαλλικό οίκο αρωμάτων Diptyque Paris.


Το 91 Athens Riviera υποδέχθηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους, μέλη του Club, εκπροσώπους της Diptyque και της Grivalia Hospitality (που διαχειρίζεται το Club), καθώς και εκπροσώπους του Τύπου – σε ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής, πλάι στη θάλασσα, με τη μουσική συνοδεία ενός βιολιού να δίνει τον τόνο της βραδιάς.



Το δείπνο, επιμελημένο από τον Executive Chef Αλέξανδρο Κονδύλη, αποτέλεσε ένα ταξίδι γεύσεων που συνδύασε τη μεσογειακή δημιουργικότητα με την ιαπωνική τεχνική. Η αρχή έγινε με μία ζεστή κροκέτα φάβας και χταποδιού με άρωμα ginger ponzu, ενώ κάθε πιάτο που ακολούθησε συνέχιζε να εκπλήσσει, με κοινό παρονομαστή τα εσπεριδοειδή – χαρακτηριστικό στοιχείο της αρωματικής φιλοσοφίας της Diptyque.


Τη γευστική εμπειρία πλαισίωσαν οι οινικές επιλογές της Nicliani Cellars, με εκλεκτά κρασιά όπως η Champagne Philipponnat, από έναν από τους παλαιότερους οίκους της Καμπανίας (1522), και ετικέτες από το Escarpment Vineyards της Νέας Ζηλανδίας, γνωστό για τις βουργουνδικές του ποικιλίες.

Στα τραπέζια, τα εμβληματικά αρωματικά κεριά της Diptyque πλαισίωναν τον χώρο, πλημμυρίζοντάς τον με κομψά, σύνθετα αρώματα και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.







Η βραδιά αποτέλεσε μια συνάντηση δύο κόσμων με κοινές αξίες: την αγάπη για την αυθεντικότητα, τη λεπτομέρεια και την υψηλή αισθητική. Από τη μία πλευρά, το 91 Athens Riviera Private Members Club, το πρώτο υβριδικό Private Members Club & Glamping στην Ελλάδα και από την άλλη, ο ιστορικός οίκος Diptyque Paris, που από το 1961 αποτυπώνει καλλιτεχνικές ιστορίες μέσα από τα αρώματά του.

Photos Studio Panoulis